World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Nie to je samozrejme že sa nedá na jednom účte hrať na dvoch PC tam logika nepustí....mne pod jednou IP nejde na dvoch PC...na jednom PC ide a na druhom napíše že neni možné. A su normálne 2 DHCP.
Tak to bude chyba niekde u teba my bežne hráme štyria na jednej IP a žiaden problém.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
ahaa....a nevieš náhodou čo to može byť?? lebo router ide normálne i všetko....ale mne sa zdá že aj učet blbne lebo som založil nový a ma nejde prihlásiť ani na jednom PC do klientu ale na WEB ma prihlási nechápem.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Jak sú si GCčko a T92ka podobné, tak som u nich už všetko porovnával, len som na mobilitu zabudol. Teraz v poslednej bitve som len čumel jak mrštné je to GCčko, inak teoreticky je vo všetkom inom viacmenej horšie. Z gameplayov s GC mám ale iný pocit Dá sa na GCčko namontovať ventilačka? Možno dám tomu otrasnému Bishopovi ďalšiu šancu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Nemohol by sa niekto pozrieť ako má defaultne nastavené zvuky?
Spoiler: ukázať
Píše mi tam že prístup do hry z vaší IP bol dočasne obmedzený. No a čo mám teraz IP si zmeniť abo čo?
si dostal BAN asik
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
ban na IP ? to asi nie... jedine ak ste swapovlai ucty na PC. inak netusim.tribulus napísal:Píše mi tam že prístup do hry z vaší IP bol dočasne obmedzený. No a čo mám teraz IP si zmeniť abo čo?
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Obrátiť sa na WG support si skúšal?
No posledne dni je to tragedia, obvzlast vcera, s KV 85 katastrofa, dnes pre zmenu sa mi totalne nedari s Cometom, aj ked tato hra mi trosku spravila naladu http://wotreplays.com/site/1291723#self
WoT/AW - Hadent
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
nahodou, uplne v pohode hram s pantherom a IS, a jedna krajsia bitka ako druha. to ze prehram radsej neriesim, pretoze deti maju prazdniny. WN8 na pantherovy okolo 2200 na IS okolo 2500
dnes ale bolo top, ked mi nejaky noob, co kempil s Lowe v T8 bitke napisal, ze som orange noob (mam WN8 1493), a nastrielal som tolko co on, len s tym rozdielom, ze som bol v 1. linii a on kempil na baze v krikoch.
dnes ale bolo top, ked mi nejaky noob, co kempil s Lowe v T8 bitke napisal, ze som orange noob (mam WN8 1493), a nastrielal som tolko co on, len s tym rozdielom, ze som bol v 1. linii a on kempil na baze v krikoch.
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
Ja tiež dostávam totálne vymleté tímy - včera na každej bitke som mal zelené a fialové štatistiky a pritom len 36% víťazstiev ... Fuck the logic
no ved toto, WN8 mam cez 2800 za dnes (zatial, ale ono to pojde dole ), ale winrate - 33%, no comment (alebo no Comet? )
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
- BC 155 58 je úžasný
- konečne som späť na 51% WR
- nonstop power-grind s jednodňovým premkom mi už nejde ako za starých čias
- Fisherman's Bay je celkom veľký, hodně dlhý shell travel time...
- ... a tak naše FCMko dostalo za 1300dmg
- konečne som späť na 51% WR
- nonstop power-grind s jednodňovým premkom mi už nejde ako za starých čias
- Fisherman's Bay je celkom veľký, hodně dlhý shell travel time...
- ... a tak naše FCMko dostalo za 1300dmg
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som dneska po dlhom čase odstreli vlastnú IS7 z T28P
cúval chudák ja som zbadal tank a ..buuum , samozrejme plný zásah a k smole mal len 130HP
hlavne že od červených sa my to už odrazilo v podobnej pozícii
cúval chudák ja som zbadal tank a ..buuum , samozrejme plný zásah a k smole mal len 130HP
hlavne že od červených sa my to už odrazilo v podobnej pozícii