Aky film ste naposledy videli?

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Re: Aky film ste naposledy videli?

Príspevok od používateľa materik »

no, konecne mi vysiel cas na nejake filmy
Drive
http://www.csfd.cz/film/240522-drive/
- po troch dnoch ho mam stale problem dostat z hlavy, velmi dobry film a super soundtrack

Wreck-It Ralph
http://www.csfd.cz/film/300893-raubir-ralf/
- super animak, velmi dobra zapletka, stoji to zato :good:
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
castelL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38

Príspevok od používateľa castelL »

http://www.csfd.cz/film/345890-draft-day/

Slušný "športový" film, 65 % :-)
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

Tak som po tých Vaších odporúčaniach aj ja práve dopozeral Fargo a dávam tomu 5 Obrázok

Chcel som ho nejak zaradiť,... či to mám strčiť pred alebo za moje, podľa mňa, najlepšie seriály na svete Game of Thrones a Band of Brothers, ale tak Fargo sa radí proste medzi špičku na rovnakej úrovni,... a vôbec neviem povedať, ktorý z týchto je čo i len o trošku slabší. Fakt hustý seriál,... teším sa na season 2 (ak bude, na IMDB je vypísaná) a idem sa pustiť do filmu Fargo :)
Endy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42

Príspevok od používateľa Endy »

Serial tiez hodnotim 5* nasledne som si chcel kuknut ten povodny film, no absolutne ma nebavil, nedopozeral som ho :-)
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24

Príspevok od používateľa zedolsi »

seriál Fargo som zhltol doslova za 3 dni :cool: teraz som sa pustil do The Knick a po prvých dvoch častiach to asi tiež zhltnem jak Fargo a určite budem spokojný, práve som dopozeral The Iceman tiež spokojnosť, mám rád životopisné filmy, takže film o takomto vrahovi nemohol sklamať keďže som si predtým o ňom niečo prečítal.
prijal by som typ na niečo podobného žánru nech si mám čo pozrieť keď skončím s Knick
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Endy napísal:Serial tiez hodnotim 5* nasledne som si chcel kuknut ten povodny film, no absolutne ma nebavil, nedopozeral som ho :-)
Ja som to dopozeral ešte večer. Ale je tam úplne iný dej než v seriály.
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

Dnes idem na Interstellar, tesim sa to bude mega yahooo :dance: .
Potom zreferujem ako bolo, ale na imdb momentalne 9.4 :OO= . (este to padne, ale je sanca ze to zostane v top10)
elementar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34

Príspevok od používateľa elementar »

wooooow nolana by som si nenechal ujst ale ze az tak to som necakal :hmmm:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: ASUS PRIME Z490-P, CPU: 10700F@4,9 + Corator DS + Noctua NF-P14,NOCTUA NF-A15 1.28V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 1060 6GB @2000(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung 870 512GB ,PSU: Seasonic M12II-620W ,OS: Win 10 ,LCD: 31.5" AOC 2560x1440,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: HyperX FPS PRO load 425[W]
Net
AS SSD
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

nerad by som kazil radosť,. ale 7200 hlasov na IMDB to je jak keby tam ani neboli :D
valistar
VIP
VIP

Interstellar - no prave som sa vratil domov, tie tri hodiny zbehli jajaj.... no brutal, nemam slov, asi editnem tento prispevok zajtra s nejakym normalnym nazorom. za mna ale 10/10

//edit
pre mna film roka, nie uplne typicka Nolanovka ale aj tak velmi dobre - nie je to 'pre-hypovane' je to fakt 'something else'. Prirovnal by som umelecky, cinematograficky, hudobny, audiovizualny zazitok ku gravity (nie az take dobre, ale blizi sa to k tomu) - ale narozdiel od Gravity toto malo pribeh, a velmi dobry... s dobrymi zvratmi, s dobrymi hercami a s dostatkom priestoru (skoro 3hod metraz) na to aby sa divak citil zainvestovany v priheboch tych postav. A je to sci-fi co je u mna obrovske plus, u inych to bude automaticky minus x bodov. Treba vidiet v kine, nie je to 3D ale velmi to nechyba. koniec sa mi az tak nepacil... takze mozno tak 9.5/10 ;) . PS: nie je to akcny film. PS2: nie je to Kubrickova Vermirna odysea, aj ked podobnosti tam su - ale je to viac o emociach.
<relevant gif>
mind=blown
Obrázok
</gif>
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Leon napísal:nerad by som kazil radosť,. ale 7200 hlasov na IMDB to je jak keby tam ani neboli :D
90% to ani nevidelo..na imdb sa da hlasovat pred premierou :facepalm: tam je takyto bordel furt..proste fans :rolleyes: :facepalm:
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

Vcera som bol na Fury, celkom v pohode. Masakralne spracovane tankove boje, dej vsak trosku pokulhaval a bolo to trosku americky heroicke. Inak Pitt :cool: 80%
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
elementar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

a co tie star wars laserove strely ? :D videl som trailer :hysterical:
ale aj na to chcem ist

OT: idu nam digitalizovat kino konecne :rolleyes: yahooo
PC1:MB: ASUS PRIME Z490-P, CPU: 10700F@4,9 + Corator DS + Noctua NF-P14,NOCTUA NF-A15 1.28V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 1060 6GB @2000(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung 870 512GB ,PSU: Seasonic M12II-620W ,OS: Win 10 ,LCD: 31.5" AOC 2560x1440,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: HyperX FPS PRO load 425[W]
Net
AS SSD
valistar
VIP
VIP

tie lasery boli k fury ci k Interstellar?

Interstellar trailer ani nepozerajte, vobec to nereprezentuje ten film. Inak tu je zaujimave video http://www.space.com/27539-interstellar ... video.html o tom ze aj napriek tomu ze je to sci-fi snazili sa celkom byt hodnoverni tomu co vieme o cervych/ciernych dierach z ohladu fyziky a matematiky :).

inak som updatol moj post vyssie s dojmami ^^
elementar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

lasery boli k fury pozri si trailer :D som rad ze trailer interstallera vela nepovedal o to lepsie :cool: bol si v 3d ? ja by som radsej 2decko
edge of tommorow bol v 3d fajn ale vsetko menej akcne by som urcite radsej pozeral normalne uz len to ze ma srali okuliare + keby sa to vybilo ta :furious2: :furious:

ja moc rad take veci hlavne scifi co si zakladaju na realnych poznatkoch vadi mi ked vo vesmire strilaju piu piu :rolleyes:
Net
AS SSD

Návrat na "Film"