Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Tu nejde o to, či je niekto nóbl alebo nie, ale o to, že za normálnych okolností by si sa takému servisu/pneuservisu vyhol na 100 honov...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hej, ta cena bola rip-off. Uz tam viac nepojdem.mirko285 napísal:icefire, 30€ za prehodenie kolies, vyváženie a 4x ventil? to fakt? to akože jazdíš na hranatých elektrónoch? alebo?
no a keď už ideš meniť kotúč, vymenil by som aj doštičky ... a môj názor, cena za brzdy v pohode, cena výmeny tiež (beriem do úvahy, že je to v Bratislave), len, ja osobne by som vymenil aj doštičky a trval na tej cene za výmenu predných bŕzd aj s doskami
Co sa tyka brzd, vravel, ze treba menit iba to, ze zbytok je v poriadku.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Nie tu ide o to, ze aj ked to vyzeralo akokolvek tak s vysledkom ste boli spokojni
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
bud sa do toho nerozumies, alebo nevies citat, alebo nevim uz asi co. Pisal, ze mu pri vymene kolies zistili opotrebovane dosticky, tak ich vymenili. Nechapem, preco pises, ze ty by si vymenil aj dosticky, ved jemu nemenili kotuc !mirko285 napísal:icefire, 30€ za prehodenie kolies, vyváženie a 4x ventil? to fakt? to akože jazdíš na hranatých elektrónoch? alebo?
no a keď už ideš meniť kotúč, vymenil by som aj doštičky ... a môj názor, cena za brzdy v pohode, cena výmeny tiež (beriem do úvahy, že je to v Bratislave), len, ja osobne by som vymenil aj doštičky a trval na tej cene za výmenu predných bŕzd aj s doskami
co su podla teba predne brzdy ? Ak myslis tym kotuce a dosticky, tak 70e vyjde minimalne material na prednu napravu a pochybujem, ze ti to niekto bude robit zadarmo. Plus vymena brzdovej kvapaliny atd .Trval na cene vymeny prednych brzd aj s doskami ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to ze som spokojny s vysledkom neznamena ze som spokojny. nebudem chodit niekde kde to vyzera jak u ferka v garazi a spravaju sa k tebe jak ku kusu trusuLordKJ napísal:Nie tu ide o to, ze aj ked to vyzeralo akokolvek tak s vysledkom ste boli spokojni
Steam: michalsveto
Potrebujem nabijacku na autobateriu (Varta Silver Dynamic 12V 63Ah 610A, 563 400 061). Bude tato Fairstone 12V 6A vhodna, alebo si mam vybrat nieco ine?
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ak si ochotny platit za pekne osvetlenie servisu raz taku cenu, tak nech sa paci. vyber je na tebelandrower napísal:chlapci, videl som vselijake servisy, a mam rad ked na zemi sa nepovaluje bordel, priestor je pekne osvetleny a vybavenie je ciste, nezastarane. to som ako moc nobl za to?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ano, pride mi to divne, idete si tu zodrat mysky aby ste usetrili, a ked usetrite tak tu dzubete, ze tam nemali zdvihak z roku 2014, ale hlavne, ze robota je spravena dobre to nikoho nezaujima co
Ako chapem, ze si chcel vyskusat novy servis, ale aj tak no co cakas niekde setrit musia
Ako chapem, ze si chcel vyskusat novy servis, ale aj tak no co cakas niekde setrit musia
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
poviem to takto, natrafil som tak na take kam som sa uz nevratil a nikdy sa nevratim, no v konecnom dosledku som nasiel jeden dobry kam aj chodievam kazdy mame na veci ine kriteria....
Steam: michalsveto
no ja som kupil taky kupon 2x
1x to bolo v pohode aj ked som sa trepal do strasnej marie a kym som ich nasiel bol to porod ale dobre porobili
druhy krat to bola katastrofa, boli uplne blizko prace, cca 500m ale bol to horor
urobili mi to zjavne na prd. bol som tam rano a isiel som potom do prace. Ked som chcel z prace odist zistil som ze mam prazdne koleso, vyfucane. rezerva neprichadzala v uvahu (to ej teraz jedno preco) takze na prazdnej gume na pumpu (cca 500m) nafukal som na 3 atmosfery a domov. Auto som dal tak aby bolo to koleso co najmenej zatazene + som podlozil napravu hranolami aby netlacilo na gumu ked sfukne trocha. Rano som mal 2 atmosfery. Prisiel som tam ze reklamacia (den predtym som tam samozrejme volal ale uz tam neboli tak sme sa dohodli na rano) tak ako vyzul to koleso a vraj to je moja chyba lebo mam vraj hrdzavy disk. Kukam na neho ze sak nic nepovedali ked to menili. Hlavne ze mi predali nove ventilky na kazde kolo. Nejak to obrusil smirglom nahodil nanovo a tak som odchadzal nasraty. Zahol som za roh a keketi volaju ze ako si to predstavujem takto odist ze mam zaplatit 4e za opravu disku. Som kukal jak vyr ze co? tak som sa otocil jebol som mu tak tie 4 eura ze nech si ich zozerie za taku super robotu a ze ma za to aj reklamu vsade gratis. Radsej pojdem k niekomu koho poznam za 20 ako k takymto hajzlom fuserskym za 11,90
tolko moje skusenosti s kuponovym prezuvanim.
Dnes mi to prezuje kamos v dielni, ratam ze za dvacku a viem ze to urobi dobre.
1x to bolo v pohode aj ked som sa trepal do strasnej marie a kym som ich nasiel bol to porod ale dobre porobili
druhy krat to bola katastrofa, boli uplne blizko prace, cca 500m ale bol to horor
urobili mi to zjavne na prd. bol som tam rano a isiel som potom do prace. Ked som chcel z prace odist zistil som ze mam prazdne koleso, vyfucane. rezerva neprichadzala v uvahu (to ej teraz jedno preco) takze na prazdnej gume na pumpu (cca 500m) nafukal som na 3 atmosfery a domov. Auto som dal tak aby bolo to koleso co najmenej zatazene + som podlozil napravu hranolami aby netlacilo na gumu ked sfukne trocha. Rano som mal 2 atmosfery. Prisiel som tam ze reklamacia (den predtym som tam samozrejme volal ale uz tam neboli tak sme sa dohodli na rano) tak ako vyzul to koleso a vraj to je moja chyba lebo mam vraj hrdzavy disk. Kukam na neho ze sak nic nepovedali ked to menili. Hlavne ze mi predali nove ventilky na kazde kolo. Nejak to obrusil smirglom nahodil nanovo a tak som odchadzal nasraty. Zahol som za roh a keketi volaju ze ako si to predstavujem takto odist ze mam zaplatit 4e za opravu disku. Som kukal jak vyr ze co? tak som sa otocil jebol som mu tak tie 4 eura ze nech si ich zozerie za taku super robotu a ze ma za to aj reklamu vsade gratis. Radsej pojdem k niekomu koho poznam za 20 ako k takymto hajzlom fuserskym za 11,90
tolko moje skusenosti s kuponovym prezuvanim.
Dnes mi to prezuje kamos v dielni, ratam ze za dvacku a viem ze to urobi dobre.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
aku autonabijacku by ste doporucili s cenou okolo 30eur? Jazdim hodne kratke trasy na aute a baterku musim cca kazde 3 mesiace nabijat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ja mam nejaky lacak z lidlu, ktory som pouzil az raz v zivote, ked som si nechal v zapalovani kluce a po vikende na chate mi nezasvietilo ani osvetlenie interieru Pokial nepotrebujes dobijat extra rychlo, postaci aj nejaky lacak, co ti dotlaci baterku cez noc.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ved som rozmyslal nad nejakym lacakom, len tie nie su vacsinou urcene pre olovene baterky. Gelovky by sa snimi nemali nabijat. tak neviem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ved práve že sú určené hlavne pre tie olovené
https://www.mall.sk/nabijacky-autobaterii/gude-gab-5a
https://www.mall.sk/nabijacky-autobaterii/gude-gab-5a
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vedeli by ste mi poradit ako odvlhcit auto?
ked ideme viaceri tak celu cestu kecame a dost toho nadychame
mierne si otvorim okno a predok sa nerosi, avsak zadne okno sa rosi aj tak
bolo mi poradene ze vymenit pelovy filter, co mam v plane, ale rad by som sa nejako uz aktualnej vlhkosti zbavil
inac auto tesni a netecie donho
ked ideme viaceri tak celu cestu kecame a dost toho nadychame
mierne si otvorim okno a predok sa nerosi, avsak zadne okno sa rosi aj tak
bolo mi poradene ze vymenit pelovy filter, co mam v plane, ale rad by som sa nejako uz aktualnej vlhkosti zbavil
inac auto tesni a netecie donho
...