World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
http://wotreplays.com/site/1326923#koma ... av-nashorn
to 5x samozrejme nebolo, ale konečne M po záplave 1 a prehrách za to
to 5x samozrejme nebolo, ale konečne M po záplave 1 a prehrách za to
Spoiler: ukázať
Jak naaschval, s ferdim nastrielam 2500dmg so stock delom a prehra, a potom dalsia hra dam ledva 600 a samozrejme vyhra a patnasobok v riti
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Jo, podľa Wargaymingu "náhoda".
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ach, ze sa tomu este cudujem, hram s T71 a v mojom time krasna trojcata tier 10 s priemernou winrate 45%. Tak som im podakoval a povedal, ze su retardi. Samozrejme ja som bol noob a oni hraju "for fun" (pri precitani tejto hlasky uz dostavam silnu chut dotycnemu tresnut po hlave klavesnicou)! Som im odpisal, ze to musi byt fakt zabava byt neuzitocny pre tym. Pochopitelne som dal v bitke viacej ako borec v IS7, dufam, ze sa fakt bavil...
Pri vsetkom tom nadavani na Poliakov mam v poslednom case taketo skusenosti hlavne s Nemcami (aj tento pripad). Ak by s takymto "umom" ovladali tanky ich pradedovia, tak by 2. sv. vojna skoncila tak 2 km od nemeckych hranic, nanajvys.
Pri vsetkom tom nadavani na Poliakov mam v poslednom case taketo skusenosti hlavne s Nemcami (aj tento pripad). Ak by s takymto "umom" ovladali tanky ich pradedovia, tak by 2. sv. vojna skoncila tak 2 km od nemeckych hranic, nanajvys.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ludia sa dokazu bavit vselijako...
mam uz dost dlhu pauzu od WOT (naposledy som hral nejak 1. augusta a v juli som hral len minimalne). Este ale nie je vylucene, ze sa k tomu vratim. Uz som mal asi aj dlhsiu pauzu.
Zachytil som info o nejakych specialnych premiovych tankoch: Obj. 260, T-55A a T95E2. Neviete, o com to je?
mam uz dost dlhu pauzu od WOT (naposledy som hral nejak 1. augusta a v juli som hral len minimalne). Este ale nie je vylucene, ze sa k tomu vratim. Uz som mal asi aj dlhsiu pauzu.
Zachytil som info o nejakych specialnych premiovych tankoch: Obj. 260, T-55A a T95E2. Neviete, o com to je?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Shairachaz
- Používateľ
Pokiaľ sa nemýlim, tak tie budú dostupné len ako odmena v CW kampani.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odmena za kampan bude M60, VK 7201 alebo obj 907. Mozes si vybrat.
Obj. 260, T-55A a T95E2 budu odmeny za splnenie individualnych misii. Kazdy hrac bude mat odlisne podmienky na splnenie Ale ako presne to bude vyzerat sa este nevie..
Obj. 260, T-55A a T95E2 budu odmeny za splnenie individualnych misii. Kazdy hrac bude mat odlisne podmienky na splnenie Ale ako presne to bude vyzerat sa este nevie..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Obj260 vyzera ako riadny killer...
60kmh max pancier resp celkovo ako is7, delo is4 ale rychlejsie
Aspon zatial podla predbeznych videi
60kmh max pancier resp celkovo ako is7, delo is4 ale rychlejsie
Aspon zatial podla predbeznych videi
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no to zas ked budu misie tak kazdy bude hrat jak divy a uz vidim jak na obj. 260 budes musiet hrat cely den a ani nebudes moct ist na zachod
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Shairachaz
- Používateľ
Spešl t10 tanky určite nebudú za nejaké priblblé random misie. Určite budú ako odmena v nejakej CW kampani.
budu, len budu velmi hardcore.Shairachaz napísal:Spešl t10 tanky určite nebudú za nejaké priblblé random misie. Určite budú ako odmena v nejakej CW kampani.
Storm confirms that the mission to get the Object 260 will be multi-stage and it will be very difficult to get it
Konečne jedna vydarena hra s KV85 .. s tymto tankom už tusím štvrté "M". Fajn tančík, len tie tými... najhoršie je že tri zo štyroch bitiek ma fujkne medzi VIII tier kde si ani neprdnem...