matej21 napísal:mam toho semprona 2800 a maticnu MSi K8T Neo-V (chipset K8T800) takze aj tato maticna ma LOCK ????
- mam presne tu istu maticnu a procak ako ty a mozno ta prekvapim, ale pravdepodobne (vzhladom nato ze k doske ani neexistuje poriadny manual ale len trapny quick user`s guide v ktorom je napisane velke

a kazdy si moze akurat domysliet co sa skryva pod nestardantne oznacenymi polozkami v Biose s preklepmi)
ma AGP/PCI lock - mala by to byt prave polozka
Async Frequncy Select s moznostami
Sync with CPU, 66hz, 754Mhz (zamerne som to napisal aj s tym preklepmi - tak ako je to v Biose - podla mna by tam mali byt hodnoty 66Mhz a 75,4Mhz a malo by sa jednat o frekvenciu AGP zbernice)
- aj ked je to skutocne ten AGP/PCI lock, tak je este otazne ci to aj funguje - este som zatial nenasiel program na spolahlive detekovanie AGP a PCI frekvencie vo Windowse - ak niekto vie o nejakom tak mi moze dat vediet (da sa pouzit
Clockgen na tento ucel?)
- a inac
HTT takt urcite neznizis cez
CPU ratio, ale pouzi nato polozku
LDT to AGP Lokar Frequency v
Advanced Chipset Features s moznostami
800Mhz(4x),
600Mhz(3x),
400Mhz(2x),
200Mhz(1x)
- zniz si HTT na 600Mhz, Spread spectrum daj disabled, zniz DRAM clock trebarz na 166Mhz alebo 133Mhz a urcite sa dostanes na vyssie FSB ako 230Mhz - ja som sa dostal s mojim Sempronom64 2800+ zatial z 1600Mhz(8*200) na 2040Mhz(8*255), ale to je len docasne riesenie - ked doriesim, ci ten AGP/PCI lock funguje alebo nie, tak budem vediet ci mozem ist az po maximum dosky teda 2240Mhz(8*280)
- kto sa docital az sem, tak ten asi nevie co s volnym casom ;P