World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
tá su152, 13k bitiek a 141 hodnotenie ? s ním si musím dať čatu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
odonstalujte si tu hru, skutocne vas zivot bude kludnejsi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
V poslednom case mam trochu chut si zahrat wot. No ked tu vidim tie prispevky, asi bude rozumne to nerobit.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
ale kludne to skus, ved nevies ako to byva? Ludia najviac pisu ked sa nedari, ked sa dari tak su spokojne ticho aby to nezakrikli
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Piatok, 10 hodín ráno, po 10tich bitvách 0% WR. Takmer každú bitvu aspoň 3 tanky afk, minimálne 2 toptiery zakempené v prvom kríku čo uvideli, TDčka zakempené ešte viac ako artiny a zbytok "týmu" po jednom vchádza pred delá nepriateľa. Ale mne je to úprimne u pr**le, dennú misiu som spravil, vidíme sa zajtra. Len dúfam, že z klanu ma nevyhodia lebo posledné dni sa takmer vôbec ničoho nezúčastňujem, tá hra sa mi momentálne brutálne hnusí. Je to neuveriteľne neférová hra. A tým nemyslím len momenty kedy mne sa nedarí, ale aj momenty kedy je človek na jednu ranu, má poškodené delo, úplne rozhodený zameriavač, a na diaľku trafí 100% tank a dá mu amoráčka, alebo keď s artinou som zamierený na tank, vystrelím, tank sa prudko pohne mimo zameriavač a strela samozrejme padne mimo zameriavač a dokonca ešte aj penetruje. Alebo keď ma Obj 704 s BL10 3x za sebou dingne v T49. Človek má na výsledok bitvy minimálny vplyv. Keď RNG chce aby si vyhral, vyhraješ, hoc máš v týmu debilov. Keď RNG chce aby si prehral, prehraješ, hoc máš v týmu schopných hráčov, nepriatelia budú konštantne dostáva vysoký roll pre dmg aj penetráciu a tvoj tým opačne, nízky roll, a už nemáš šancu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tá hra je super, urobí z teba flegmatika . Mna fascinuje vždy, ako prvá strela do mojej AMX = poškodené ammo, alebo strelec alebo delo. VŽDY. už sa nad tým ani nerozčulujem.
No žiaľ tak ja som asi výnimka, za posledné 2 mesiace som pri počze 10k hier klesol z 53% na 52% takže to už je čo povedať... Ale možno len starnem a už som slbaší a slabší ako som býval...dexterav napísal:Asi tak
Aj tak to potajomky mastia ci sa dari alebo nie
Presne toto tvrdím aj ja. Dokonca sú dni rozdelené aj na tanky, kedy hra rozhodne že s konkretnym kusom v ten deň nevyhráš. Ja pred tuším 3 dňami tak nevedel vyhrať s mojim najoblubenejším KV85. Najlepšie staty, ale 8 hier8 prehier, ďalej som to ani neskúšal...Keď RNG chce aby si vyhral, vyhraješ, hoc máš v týmu debilov. Keď RNG chce aby si prehral, prehraješ,
Ja tak každu hru mam na T57 dokonca 2x po sebe naboje zasiahnuté. Ale je pravda že ten tank, keď niekto trafi do boku v prednej časti dole (je jedno z ktorej strany) tak si v prdeli a nabíjanie namiesto 25s trvá 55 s (dve opravné sady sa žiaš nedajú nosiť)... Najlešpie na tom je, že je to časť tanku, ktorá je najviac vystavená paľbe, pretože akonáhle vykukneš spoza rohu tak nepriateľovi "natrčíš" túto časť tanku ako na podnose...Mna fascinuje vždy, ako prvá strela do mojej AMX = poškodené ammo, alebo strelec alebo delo.
ani nehovor. Ja som vcera myslel, ze snivam, co strela do mojho amx m4 to ammorack, prisaham ale 5 striel v 2 bitkach po sebe to takto do mna sili. Som nechapal akoze uz faktXeigen napísal:tá hra je super, urobí z teba flegmatika . Mna fascinuje vždy, ako prvá strela do mojej AMX = poškodené ammo, alebo strelec alebo delo. VŽDY. už sa nad tým ani nerozčulujem.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Človek by si myslel, akí sú tí hráči (súperi) dobrí, keď ťa takto dobre triafajú, ale obávam sa, že v tom to nebude, len proste ten nešťastný faktor náhody...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
amx m4 je tym myslim celkom zname. Co zasah, to nejaky modul. Takych tankov je viac.
Inak to je jak v rulete. Ze 20 krat za sebou padla cierna, nijak nezvysuje sance, ze teraz padne cervena. Tak isto vo WOT...10 prehier za sebou neznamena, ze uz musi prist vyhra. O tom je ta nahoda. Hoci je to tam trosku ine, ale nema to od toho uplne daleko. Vplyv jedneho hraca je podstatny (hraval som takmer vyhradne solo a WR nejak 58%) ale neutiahnes to vzdy.
Inak to je jak v rulete. Ze 20 krat za sebou padla cierna, nijak nezvysuje sance, ze teraz padne cervena. Tak isto vo WOT...10 prehier za sebou neznamena, ze uz musi prist vyhra. O tom je ta nahoda. Hoci je to tam trosku ine, ale nema to od toho uplne daleko. Vplyv jedneho hraca je podstatny (hraval som takmer vyhradne solo a WR nejak 58%) ale neutiahnes to vzdy.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro