si domyslite kto vyhral.
No žiaľ tak ja som asi výnimka, za posledné 2 mesiace som pri počze 10k hier klesol z 53% na 52% takže to už je čo povedať... Ale možno len starnem a už som slbaší a slabší ako som býval...dexterav napísal:Asi tak![]()
Aj tak to potajomky mastia ci sa dari alebo nie
Presne toto tvrdím aj ja. Dokonca sú dni rozdelené aj na tanky, kedy hra rozhodne že s konkretnym kusom v ten deň nevyhráš. Ja pred tuším 3 dňami tak nevedel vyhrať s mojim najoblubenejším KV85. Najlepšie staty, ale 8 hier8 prehier, ďalej som to ani neskúšal...Keď RNG chce aby si vyhral, vyhraješ, hoc máš v týmu debilov. Keď RNG chce aby si prehral, prehraješ,
Ja tak každu hru mam na T57 dokonca 2x po sebe naboje zasiahnuté. Ale je pravda že ten tank, keď niekto trafi do boku v prednej časti dole (je jedno z ktorej strany) tak si v prdeli a nabíjanie namiesto 25s trvá 55 s (dve opravné sady sa žiaš nedajú nosiť)...Mna fascinuje vždy, ako prvá strela do mojej AMX = poškodené ammo, alebo strelec alebo delo.
ani nehovor. Ja som vcera myslel, ze snivam, co strela do mojho amx m4 to ammorack, prisaham ale 5 striel v 2 bitkach po sebe to takto do mna sili. Som nechapal akoze uz faktXeigen napísal:tá hra je super, urobí z teba flegmatika. Mna fascinuje vždy, ako prvá strela do mojej AMX = poškodené ammo, alebo strelec alebo delo. VŽDY. už sa nad tým ani nerozčulujem.