sm_oOx^ napísal:uz ma ten fractal define Rx nejako nebere... na jedno kopyto.
Dizajnovo a koncepčne možno, aj keď v detailoch sú tam zmeny a celkovo tá skriňa pôsobí "ostrejšie" než predchodcovia, ten R-kový dizajn je už poznávacie znamenie, je to dosť nadčasové a nebolo by múdre to radikálne meniť, podľa mňa. Ale funkčne-prakticky to vyzerá na najväčší generačný posun v rámci R-kovej rady a hlavne zdá sa správnym smerom...
- spodný filter vysúvaný dopredu, konečne, tlieskam... a celkovo spracovanie prachových filtrov vyzerá byť v inej lige oproti predchodcom
- konečne solídne profilovaný strop, hádam sa to prejaví na jeho pevnosti, to je slabina hlavne u R4, ktorá pribrala do šírky a strop má tendenciu sa ohýbať
- profilovaný tray pre MB, tiež by to mohlo zlepšiť pevnosť konštrukcie a vzniká tým zrejme ešte viac miesta na káble + suché zipsy na kabeláž, tiež len chválim
- plné záslepky čo zakryjú perforáciu na bočnici a na strope kvitujem, vyzerá to konečne uhladene jak sa patrí
- konečne rozumná montáž SSD za tray
- obojstranne otvárateľné dvierka
- prekopané uchytenie intake fanov sa mi pozdáva + vyberateľný kôš 5,25" pozícií, celé to vyzerá omnoho viac watercool-friendly.
Len od tých fanov sa asi zas nedajú čakať zázraky, že? Uvidíme, som zvedavý na recky.