Volant na pc
Volant na pc
Volant na pc nevedeli bi ste mi poradit volan s 900 stupnovym otocenim do 50 eur.ďakujem
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Volant na pc
Budú to vyhodené peniaze, nulová odozva, cit ani nič, škoda peňazí. Ak chceš volant s použiteľným force-feedbackom, tak nižšie než toto by som nešiel http://volanty.heureka.sk/logitech-driving-force-gt
Za menej peňazí zoženieš jedine bazárovky, tento GT by si mohol splašiť v bazároch za 70-80 €, podobne dobrý je Logitech MOMO, ten už hádam od 50 €, ibaže ten má rozsah len 240°.
Za menej peňazí zoženieš jedine bazárovky, tento GT by si mohol splašiť v bazároch za 70-80 €, podobne dobrý je Logitech MOMO, ten už hádam od 50 €, ibaže ten má rozsah len 240°.
Spoiler: ukázať
ja mam logitech momo.
neviem ci 900°nie je zbytocny prepych, lebo tolko tocit volantom v hre ani nebudes. Takych 270°C, 360°C max.
Ak kupis logitech, napr. aj taku starinu ako momo. Stale mas poporu v novych hrach a na windows 8.
Za 50€ by som ho nekupoval. Ja som chcel zan 35 a kazdy spekuloval a hadzal mi tam nove tesco varianty za 20€.
Reku kup si novy z tesca a neotravuj.
Cize za 35 a nizsie by som bral momo. Ale ak sa na nom casto hralo, plynovy pedal uz moze mat trosku iny priebeh ako za nova.
Na volant nemozes uvesit ruky so silou, lebo zacnu trosku druhnut loziska (ak tam nejake su) a ma pri riadeni trhavy pohyb. Cize drzat volant normalne a nerobit z neho opierku.
Asi by som dosporil a nasiel si ten GT
neviem ci 900°nie je zbytocny prepych, lebo tolko tocit volantom v hre ani nebudes. Takych 270°C, 360°C max.
Ak kupis logitech, napr. aj taku starinu ako momo. Stale mas poporu v novych hrach a na windows 8.
Za 50€ by som ho nekupoval. Ja som chcel zan 35 a kazdy spekuloval a hadzal mi tam nove tesco varianty za 20€.
Reku kup si novy z tesca a neotravuj.
Cize za 35 a nizsie by som bral momo. Ale ak sa na nom casto hralo, plynovy pedal uz moze mat trosku iny priebeh ako za nova.
Na volant nemozes uvesit ruky so silou, lebo zacnu trosku druhnut loziska (ak tam nejake su) a ma pri riadeni trhavy pohyb. Cize drzat volant normalne a nerobit z neho opierku.
Asi by som dosporil a nasiel si ten GT

- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
to GT je podla mna super ... aspon ja som s nim z osobnych skusenosti nadmieru spokojny ... uz sa tolko ani nehravam ale kaslem na to ani to nepredavam ... raz do roka vyjde F1 tak sa trosku pobavim plus ked nieco fakt dobre vyjde tak ho "oprasim" a zahram sa ... tych 900 stupnov maju v podstaet asi len dva opodstatnenia z relaneho pouzivania ... za prve je to ten fakt ze volant pri max nastavenych dolovenych stup. neprichadza na mechanicky doraz ale na odpor motorcekov co mi pride urcite ako nahly sek a naraz - aspon mne sa to paci ovela viac a vzhladom na to ze volant mam vyse 4 rokov a hraval som sa dost a stale funguje tak nieco na tom bude ... a druhy dovod je asi eurotruck simulator
... cize jedna hra ... ale bola to sranda 
- inak do pouzivaneho volantu by som odvahu asi nenabral ...

- inak do pouzivaneho volantu by som odvahu asi nenabral ...
ja som bral pouzivany a dovolil mi to oskusat unho doma.. cize bez problemu
hlavne ak tvrdil, ze bol pouzity len par krat.

- mino_85
- Pokročilý používateľ
Určite si u bazárovky treba dohodnúť čas na odskúšanie, aspoň týždeň, ideálne pred kúpou vyskúšať funkčnosť priamo u toho kto to predáva. Ale veľa tých bazároviek je schopných, ľudia to v eufórii nakúpia a potom zistia, že to použijú 3x do roka, tak to posúvajú ďalej.
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
ono si potom asi hlavne treba premysliet ci to neskonci podobne kupovany volant
..
brat kupoval z ruky a ako fakt vyzeral ako novy ... a mozno to bol presne ten pripad ale s bratom sme jazdili ligu vo formule cize tie volanty dostali zabrat ... jemu po polroku odisiel do vecnych lovist ... samozrejme netrapilo ho to az tak lebo bol to nejaky genius a kupil ho za velmi dobru cenu ...

brat kupoval z ruky a ako fakt vyzeral ako novy ... a mozno to bol presne ten pripad ale s bratom sme jazdili ligu vo formule cize tie volanty dostali zabrat ... jemu po polroku odisiel do vecnych lovist ... samozrejme netrapilo ho to az tak lebo bol to nejaky genius a kupil ho za velmi dobru cenu ...
Chlapi nechcem zakladat novu temu, tak sa spytam tu. Skusal niekto tento volant: Speed-link DRIFT O.Z. Racing Wheel PC
Podla parametrov je to v cene do 35€ asi top. Chcem kupit synovi nieco na zaciatok, ale zas nechcem mat doma nepouzitelny shit. Predsa si skusim zahrat aj ja
Chceme na tom hrat napr. Richard Burns Rally, Colin McRae Rally 2 a nejake "city simulatory".
Mal ho niekyo moznost skusit osobne?
Dakujem
Podla parametrov je to v cene do 35€ asi top. Chcem kupit synovi nieco na zaciatok, ale zas nechcem mat doma nepouzitelny shit. Predsa si skusim zahrat aj ja

Chceme na tom hrat napr. Richard Burns Rally, Colin McRae Rally 2 a nejake "city simulatory".
Mal ho niekyo moznost skusit osobne?
Dakujem
...the most important is justice...
Cenovy strop mam 50€, tak sa tam vojde este tento napriklad: Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition
Poradte prosim, dakujem
Poradte prosim, dakujem
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Škoda peňazí, ozaj.
Radšej bazárový Logitech MOMO za cca 50 €, to je celkom iná liga http://www.bazos.sk/search.php?hledat=L ... 5&kitx=ano
Vybrať niečo čo máš blízko a najlepšie pred kúpou osobne vyskúšať.
Radšej bazárový Logitech MOMO za cca 50 €, to je celkom iná liga http://www.bazos.sk/search.php?hledat=L ... 5&kitx=ano
Vybrať niečo čo máš blízko a najlepšie pred kúpou osobne vyskúšať.
nad 40 by som pri momo nesiel..
ked som chcel predat moj, tak bol za 35€ problem najst kupca.
Tak som si ho nechal.
ked som chcel predat moj, tak bol za 35€ problem najst kupca.
Tak som si ho nechal.
Rozmyslal som aj nad "jazdenkou", ale mam strach - neviem v com a co presne mam odskusat, a navyse bez zaruky je to tak, ze moze ist tyzden a konec...
Preto ma viac laka novy kus, ale ako hovorim ak to ma byt nepouzitelne tak nechcem.
Viete mi povedat co najviac vadi napr. na tych dvoch, co som uviedol vyssie? Nech aspon viem o com sa bavime
Preto ma viac laka novy kus, ale ako hovorim ak to ma byt nepouzitelne tak nechcem.
Viete mi povedat co najviac vadi napr. na tych dvoch, co som uviedol vyssie? Nech aspon viem o com sa bavime

- Bobo99
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Sep, 2013, 18:11
Ked chces novy tak by som bral Logitech Driving Force GT, perfektny volant. Sám ho vlastným, ako hovoria vyššie 900 stupnov je fakt luxus ktory využijes pri minimum hrach. 

MB: Msi B150m MortarCPU: Intel i5-6500 + Noctua Nh-D14 VGA: Gigabyte GTX1070 RAM: Crucial 16Gb DDR4 HDD: WD 1,5TB Green, WD 3TB Red SSD: Samsung 840 PRO 256GB Sound: Creative Sound Blaster Zx PSU : Seasonic P1000 CASE: Fractal Design Define Mini + Noctua Fans OS: Win 10 Pro x64
Periférie: IPS LG 23MA53, A4Tech V7MA, Razer Blackwidow
Periférie: IPS LG 23MA53, A4Tech V7MA, Razer Blackwidow
Ten logitech ma tiez 900°, a je vysoko nad rozpocet 
Coho sa mam najviac obavat pri tychto dvoch, co som spominal ja? Nechcem kupit nejaky Genius za 15€, tam by som sa asi bal aj pridat plyn, ale co tie dva?
Speed-link DRIFT O.Z. Racing Wheel PC
a
Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition

Coho sa mam najviac obavat pri tychto dvoch, co som spominal ja? Nechcem kupit nejaky Genius za 15€, tam by som sa asi bal aj pridat plyn, ale co tie dva?
Speed-link DRIFT O.Z. Racing Wheel PC
a
Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition
schyzoy: vola v loziskach volantu a ci nie je jeden pedal od druheho spadnuty, alebo prilis makky. Taktiez zistit offset v spravcovi hernych zariadeni, cize ten padnuty pedal nestalaca uz plyn. Inak musis v hre nastavovat dead zony.