Pochváľte sa svojou auditechnikou !
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Pochváľte sa svojou auditechnikou !
Ked neham priatela 4 mesiace sameho doma Skoda ze som nemala fotku pred..
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Andrej ved vies ze ja sa nebojim experimentovat ty betarisko jeden
cuculka - dost kvalita
cuculka - dost kvalita
- cuculka
- Používateľ
Este som sice nestihla si to vypocut , ale naco mu to tu je v takej malej izbe A to co je na druhej strane steny...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Toto je jeden z castych mytov - mala izba, stacia male bedne.cuculka napísal:naco mu to tu je v takej malej izbe
Nedavno som si dal urobit nove schranky na RSM Quad.
- Andre
- TV & Audio expert
Nadhera . Nesedeli predtym na 100%?
Inak UE uz robi customy s 3D skenerom a 3D tlaciarnou.
Odar - Postup ako som kalibroval repro:
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1189899
Inak UE uz robi customy s 3D skenerom a 3D tlaciarnou.
Odar - Postup ako som kalibroval repro:
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1189899
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Absolutne kruta akcia ! Kupte kym este daco je, dostupne kusy sa minaju extremne rychlo!
https://www.massdrop.com/buy/akg-k7xx-m ... headphones
https://www.massdrop.com/buy/akg-k7xx-m ... headphones
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
v komentoch citam ze moze byt problem so shippingom celosvetovo... kvoli AKG distribucnej politike.. bude to ok?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
To ma ako koncoveho zakaznika zaujimat nemusi, oni su povinni to dodat.
A kedze sa to vyraba v Rakusku, pre nich by bolo este o moc vyhodnejsie to poslat priamo z AKG a nie az potom z Massdrop centraly v US.
Len pripominam, ze uz nakup sa preniesol cez 2000 kusov, takze kto objedna az teraz, dostane sluchadla az v polovici, alebo koncom februara.
A kedze sa to vyraba v Rakusku, pre nich by bolo este o moc vyhodnejsie to poslat priamo z AKG a nie az potom z Massdrop centraly v US.
Len pripominam, ze uz nakup sa preniesol cez 2000 kusov, takze kto objedna az teraz, dostane sluchadla az v polovici, alebo koncom februara.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
K7xx asi hlavne nik este nepocul vsakze 701 mi nesadli to je pravda ale to bolo hrooozne davno K7xx sa nemusi rovnat 701 a ze ich neznasam to nvm kde si vzal, ale vlastne ty si odar ty prehanas Skor som ich ale vzal do redakcie ale tak popocuvam
vyzera to byt seriozna firma pochybujem ze budu dake problemy so shipom a ak ano proste prachy vratia predpokladam
vyzera to byt seriozna firma pochybujem ze budu dake problemy so shipom a ak ano proste prachy vratia predpokladam
No ved uvidíme ;-) kazdopadne určite dačo o nich popisem
no prave ze tieto sa robia v Cine tak neviem no...Wizik napísal:To ma ako koncoveho zakaznika zaujimat nemusi, oni su povinni to dodat.
mne uz tam ani nepise ze shipping to Slovakia... tak neviem ci to vobec objednavat, podla komentov zrusili od isteho momentu international shipping, cca ked bolo 1800 - objednavky predtym pravdepodobne este vybavia.