Aky film ste naposledy videli?
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Aky film ste naposledy videli?
Most přes řeku Kwai
- človek by ani nebol povedal, že je to z roku 1957. Nebyť niektorých nedokonalostí a naprosto nemiestneho "soundtracku", tak by som to zaradil tesne pod Apocalypse Now. Ale aj tak to bolo super Rozhodne odporúčam pozrieť.
- človek by ani nebol povedal, že je to z roku 1957. Nebyť niektorých nedokonalostí a naprosto nemiestneho "soundtracku", tak by som to zaradil tesne pod Apocalypse Now. Ale aj tak to bolo super Rozhodne odporúčam pozrieť.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
no tak som dnes dopozeral komplet The Strain a mam nervy, to ako takýto koniec dajú? prvé dve časti úplne perfektné potom to už išlo pomaly dolu vodou pri posledných som sa kúskami nudil... bude druhá séria?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Áno, bude aj "Season 2".
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja som to vravel, ze sa to ku koncu zhovadi Taky priemerny (miestami uplne debilny) zombie serial ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
včera som bol v kine na Fury čo som čakal som dostal, bavilo ma to, boje pekne spravené, tie hviezdne vojny si mohli odpustiť, inak nemám moc čo vytknúť, mám rád tento typ filmov, 8z10
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Guardians of the galaxy - jeden z najlepsich pocinov v tomto zanri. vtipne, zabavne, dobre efekty a hudba, tak akurat dlhe.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Guardians som vcera pozeral tiez, ale okrem prijemnej retro atmosfery som na nom nenasiel nic co by sa mi extra pacilo... pribeh a vyvoj postav nic moc, vtipna bola akurat tak scena s kradezou baterky. hodotenie tak 3/5
Spoiler: ukázať
Ktorá bola v traileri, čiže žiadne vzrúšo. Podľa mňa tam bol vývoj postáv... Resp. nebol vývoj postáv. A príbeh - príliš rozprávkovské a nelogické. Ale bola to zábava, aj keď do istej miery výplach mozgu. 1.5/5 by som tomu dal, aspoň tie akčné scény boli fajn a moc som sa nenudil.
We'll bang, ok?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Guardians rozhodne nič moc, všetko je je na jedno kopyto tieto filmy typu Marvel. Nuda.. nuda a ešte raz nuda.
FURY - včera v kine (super zažitok ak je to s takym zvukovym podanim 7.1...!!!). tie strely ako by nam lietali priamo okolo hlavy! Navyše je to žáner, ktory mne osobne sekne takže super za mna 9/10.
Möbius pekný film 6z10
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Predestination http://www.csfd.cz/film/346911-predestination/ celkom pozeratelne 4/5
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Predestination som chcel pozriet tiez, ale nikde som ho nenasiel v pozeratelnej kvalite (5.1 zvuk a aspon 5 Giga velkost)