Odar napísal:Ludia nemaju ine starosti, ako preberat film s ludmi na Oxforde

Toto, čo tu bolo predvedené, sa volá "šírenie dezinformácie". To je rozdiel medzi serióznou žurnalistikou a bulvárom. Keď chcem o niečom napísať článok, tak by som mal mať dobré informácie, nie Jedna Pani Povedala. Lebo Jedna Pani Povedala, že včera vybuchol parlament a zajtra dopadne na Zem asteroid, ktorý nás všetkých vyhubí, aj keď to nie je pravda. To je taký istý typ dezinformácie. Ono to, že pracuješ ako redaktor sekcie veda a technika a chceš napísať článok o hocičom, tak pokiaľ to nemáš z nejakého impaktového zdroja prípade first-hand PR - ako napr. PR správa SpaceX alebo NASA, tak by si mal diskutovať článok s niekým, kto má expertízu v danej oblasti, nie anonymom na internete PRETOŽE TO JE TVOJA PRÁCA!!! Preto si aj normálne médiá volajú ľudí s expertízou ako hostí.
Ty si teraz v podstate povedal, že "ľudia nemajú iné starosti, ako si robiť svoju prácu". To je pravda. Iné starosti by nemali mať. Hlavne, keď tento článok napísal majiteľ média, tak to je duplom jeho práca a nemôže sa vyhovárať, že z toho nič nemá.
Ale aspoň sme si ujasnili formát tohoto média - prachsprostý bulvár. Zdalo sa mi, že kedysi to bolo niečo viac a aj z toho chceli mať majitelia niečo viac. Asi som sa mýlil.