Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Zdravím,
dnes som si objednal paušál v Orange, ale až teraz ma napadla podstatná vec,
akú SIMkartu dostanem ? lebo potrebujem nano SIM do iPhonu.
ak dostanem obyčajnú SIMku, orežú mi ju hneď bezplatne pri prevzatí objednávky ?
ďakujem
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress
Orange ponúka multifunkčnú sim. Sim môžeš upraviť na klasickú, micro a nano.(takú som dostal k paušálu, keď som bral iPhone 5S) Iba súdruhovia z O2 to režú a preto mi padá signál jak ...
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403 HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
nove simky su uz predpripravene, resp. mozes si vydlabat aku velkost potrebujes (pozor proces sa neda vratit), alebo ak mas existujucu sim na mieste ti ju orezu bez poplatku
nemyslim si ze pada signal kvoli orezanej karte, mne padal aj na orezanej aj na novej proste O2 ... Orange take nerobi so signalom (otec ma Lumia 730 orezane ma aj Orange aj O2 a vypadava signal len na O2)
lepermessiah napísal:nemyslim si ze pada signal kvoli orezanej karte, mne padal aj na orezanej aj na novej proste O2 ... Orange take nerobi so signalom (otec ma Lumia 730 orezane ma aj Orange aj O2 a vypadava signal len na O2)
Často vyhadzuje "Žiadna SIM" a riadne výpadky signálu
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403 HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
tak ak vyhadzuje ziadna SIM, je to zle orezana karta no .. ale nemozme tvrdit, ze kazda orezana je automaticky zla a straca signal ja ani nie ze stracam, ale akonahle prejdem z jednej lokality do druhej, tak neviem odoslat SMS ani hovor, prijimat mozem .. cize musim airplane on/off a fungujem dalej
este otazočku mám, dal som si zmluvu a sim kartu doručiť do Orange predajne, a v sledovaní objednávky mám toto https://www.orange.sk/eshop/orderTracki ... 6781724442+
neviem, že či to tam už je, alebo až keď nabehne doručené. netušíte niekto ?
lebo písali, že na predajni by to malo byť do dvoch hodín, ale toto tam mám už druhý deň.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress
Vaša objednávka bola akceptovaná. Predmet objednávky vám bude doručený kuriérskou službou - to znamena, ze ti to este neprislo na pobocku, na pobocke to budes mat az ked to bude v bode 3.