Ahojte.
Chcel by som sa informovať a zároveň aj opýtať nejaké veci ohľadom: Grafickej Karty, OC Guru II
a overlockingu tejto Grafickej Karty. Grafickú kartu som kúpil včera. Nestihol som ju ešte poriadne nastaviť
ani pretaktovať tak aby bola stabilná. Čo sa týka Utilitky OC Guru II, chcel by som sa informovať či niekto nemá
ten problém, že cez tú utilitku pretaktuje svoju grafickú kartu, všetko uloží, dá Apply, a po reštartovaní počítača
sa mu to zmení na defaultné nastavenia...
A taktiež ak už niekto má túto kartu v Black Edition, tak budem rád za každú radu
a pripomienku ktorú mi zanecháte.
Čítal som na viacerých stránkach, že karta ma stabilnú hodnotu Jadra pri 1398MHz a 6000MHz Shaders, to sa mi osvedčilo
No neviem ako to mám nastaviť z Volážov.
Hlavne By som chcel spojazdniť tú utilitku aby som nemusel za každým reštartovnaím počítača znova nastavovať Overlock.
A taktiež ešte ak by som mohol poprosiť tak či by mi vedel niekto vysvetliť čo znamená ten Target 100% alebo 80°C ...
To mám chápať ako Zameranie sa na grafickej karte, že ak budem hrať napr BF4 tak mi tá karta bude ťahať kým nepôjde
na 100% ? a ak dám 80°C tak mi bude ťahať samozrejme na 100% a kým nebude mať 80°C ?
pretože maximálna hodnota
ktorú som nameral bola necelých 55% v 15 minútovom teste Fur Mark
Viď foto:
http://tinypic.com/r/16h8fit/8
Za každú radu vopred vďaka