Sandisk Extreme Pro je asi o 15eur lacnejsi ako 850pro, aj to som pisal.
10rocnu zaruku ma aj 850pro, a samozrejme aj v jednom aj v druhom pripade ti bude na velke prd pretoze 10 rokov tie SSDcka proste mat nebudes.
Stale mi vychadza lepsie Ťamťung lebo je daleko rychlejsi na zapisy, stoji takmer rovnako a vydrz pamati je neporovnatelna. Pozri, ty sa orientujes len na cenu... ja nie. Mne tych par susnov NAVRCH oproti Extreme Pro proste nevadi.
Nefajcim, nekurwim sa, nevysedavam po restauraciach na kavickach, tak mam Samsung

respektive nemam ako som povedal lebo nezhanam SSD v tomto momente, mam co potrebujem. Pozri, niekto si kupi za 800 eur tie najvyssie 6jadrove Intel procesory len tak domov a nevadi mu to a samozrejme tych 6 jadier nevyuzije ani nahodou a uz vobec nie cely den (rovnako ako ja a ty nevyuzijeme extreme pro cely den do maximalneho maxima) co je trosku ina kravina by som povedal, tak my sa mozeme strasne buchnut po vacku a strasne vyvalit za Ťamťung. Respektive ty zrejme nie, pretoze pre teba je bozstvo Extreme Pro.
Este raz zdoraznujem ze ked neberes tie najlacnejsie V300, MX100 a podobne hracky co dnes existuju, ajtak sa kazdy "normalny bezny SSD" pohybuje cenovo okolo 130 az 140eur a to uz fakt atakuje cenovku mnou spominanej SuperKlassy. Kludne si kup MX100 alebo Extreme Pro. Data sa na ne daju nahravat a su podstatne rychlejsie ako harddisky. Ved som to povedal velakrat...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.