Nespokojnosť

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
RiTo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 464
Dátum registrácie: Ne 29. Aug, 2010, 13:53
Bydlisko: Bratislava

Nespokojnosť

Príspevok od používateľa RiTo »

Zdravím Vás, robím prieskum zo školy. Otázka znie: Vyjadrite nespokojnosť (čo by ste chceli inak alebo úplne niečo nové) v oblasti PC, PC hardware-u a a všetkého čo sa týka technológii, zariadení (aj elektrických) atď.
Budem rád ak sa vyjadríte. Všetkým ďakujem vopred za odpoveď. :)
ANONYM_a7

Re: Nespokojnosť

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

PC hry - nevydávať nič v štádiu neúplnej funkčnosti čo je posledné roky tak silná móda že až.

HW - Výstupná kontrola - na príklad Razer pri ktorom sa bežne stane že produkt nefunguje out of box - a to nepredávajú lacný HW.

Technológie - podpora štátu voči slovenským vedátorom je výsmech :rolleyes: pritom tu máme toľko špecialistov...
Používateľov profilový obrázok
Curuj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 185
Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2010, 17:33
Bydlisko: Laugaricio/Brno

Re: Nespokojnosť

Príspevok od používateľa Curuj »

celkovo informatizácia štátnej sféry je bieda. ako študent aby som všade osobne nosil potvrdenie o návšteve školy... keby im aspoň mailom stačilo. a celkovo na úradoch len papiere aby človek roznášal a tlačivá vyplňal.
CPU: Intel Core i7 4930K | CPU-COOLER: Noctua NH-D14 | MB: GIGABYTE X79-UP4 | RAM: Kingston HyperX Beast 4x8GB 2133MHz | SSD: Crucial M500 240 GB, OCZ Vertex 2 60GB | HDD: SaMSUNG 1,5 TB + 2TB, WD black 1TB, Seagate 3TB | PSU: Corsait RM850i 80 Plus GOLD | CASE: FRACTAL DESIGN Define R3 (3 x 120mm fan, 1x 140mm) | VGA: ASUS GTX680-DC2T-2GD5 | SPEAKERS: Homemade | HEADPHONES: Audio-Technica ATH-T500 | LCD: 2xHP ZR24w 24" (1920x1200)| KEYBOARD: LOGITECH Wave | MOUSE: Razer DeathAdder Black Edition | OS: MICROSOFT Windows 7 Professional 64Bit
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3691
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno

Re: Nespokojnosť

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Okrem toho, čo bolo spomenuté, tak mi napr. vadí, že mám taký pocit, že školstvo dosť serie na vzdelávanie čo sa týka informatiky. Narážam na ZŠ + SŠ, je absolútna bieda, že vedúca informatiky ( alebo ako to nazvať ) si sama nevie nainštalovať program, na hodinách sa dokopy nič nerobí, atď...
Čo sa hier týka, tak tie nové sa mi väčšinou nepáčia a hlavná vec, ktorá sa mi nepáči je tá, že nové hry sú väčšinou príliš jednoduché a za veľmi krátku dobu sa dajú komplet celé dohrať.
Ešte k hrám ma napadá, veľa z nich je robených tak, že ak nevrážaš do toho reálne peniaze, tak nemáš šancu byť medzi tými naj. ( dobrú hru rád podporím, napr. hrávam aktívne LoL a s dobrým pocitom na duši som už dal do toho cez 100e, pretože robia fakt dobrú hru a platiaci hráč tam nie je nejako extra zvýhodnený, skoro minimálne ).
Používateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1858
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Nespokojnosť

Príspevok od používateľa Shairachaz »

Hry: tak ako broslo písal, vydať polofunkčnú hru s minimálnym obsahom a nedodržanými sľubmi za premrštenú cenu - pol roka v tom ešte opravovať bugy a vydávať PLATENÉ dlc-čka ktoré pridávajú naprosto triviálny obsah ktorý mal byť obsiahnutý v hre už pri vydaní. O Early Access ani nehovorím, to je maximálny vrchol drzosti :furious2:

Gadgety (smartfóny/tablety): vydať smartfón s aktuálnou verziou OS nikdy naňho nevydať žiadny update novej verzie OS. Však načo by oni makali na "zastaralom" (pol roka starom) telefóne, keď radšej vydajú TEN ISTÝ telefón s pozmeneným krytom a s novou verziou OS, samozrejme za vyššiu cenu a ako naprostú novinku.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Používateľov profilový obrázok
error7
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1622
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2012, 14:52
Bydlisko: Košice

Re: Nespokojnosť

Príspevok od používateľa error7 »

Mne vadi momentalna situacia na trhu procesorov, za posledne roky sa vykon a ani pomer cena/vykon takmer vobec neposunul. A s grafikami to tiez nie je bohvieco, 28nm generacia cipov je tu s nami uz 3 roky.

Ako uz tu bolo viac krat spomenute, tiez tie hry ... :facepalm:

Návrat na "Debata o všetkom"