nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
Jj s tymi plombami su trapni...pokial nieje karta fyzicky poskodena tak neviem co zistia s plombou...Ja by som sa ale pri reklamacii tvaril, ze tam plomba nebola, hrat hlupeho je najlepsie
Spoiler: ukázať
ja som potreboval počítač fungujúci , a nie čakať kým sa to porieši cez reklamáciu a možno by to ani neuznali , tak som to neriešil. Mal som OC verziu a viac žrala ,tak som jej dal čo chcelaBiFino napísal:Áno, mal si pravdu a ty si kartu nereklamoval? Neviem či je to priamo chipom spôsobené, že je žravejší, alebo niečím iným. Tak uvidím ako sa mi vráti z RMA, ale mohli by mi ju vymeniť za novúShoty napísal:a nepísal som to , ja to tiež tak riešil z moju grafu cez afterburner a nastavil na pevno voltage a pokojBiFino napísal:Môj problém, ktorý som popisoval spočíva v core voltage. Akonáhle pridám tak je karta stabilná. Ale nepáči sa mi, že musím pridávať CV keď je karta na default taktoch. Takže to mi musia reklamáciu určite uznať.
robilo mi to už od kúpi to čo tebe
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
Onecosmic: Mohol by si mi upnut na ulozto ten upraveny tvoj bios?
Maš tam nastavené aj niečo iné ako tie otáčky ventilátorov? Inak ďakujem.
Zmenil som si iba min a max napatie pre boost a limity spotreby, nic viac som nepotreboval menit.
OneCosmic: Ďakujem za bios, konečne som pochopil ako sa nastavujú tie otáčky teraz mam v IDLE 800RPM a je to nepočuteľné
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Speedfanom?OneCosmic napísal:No a ako chces prikazat doske regulovat FAN-y pomocou teploty GPU? Napada ma jedine, ze na Aquaero sa tak daju priradzovat FAN-om senzory, podla ktorych sa daju regulovat.Memnon napísal:skor by som videl riesenie pre menej zdatneho uzivatela vymenit veraky 2x12 alebo 3x9 a tie napojit na dosku, no a nastavit regulaciu podla GPU, to sa vies dostat na velmi sympaticke odnoty rpm bez SW zasahu do karty (teraz hovorim o pouziti prave gigabyte, kvoli jej pasivu)
edit: ak speedfan nefunguje tak to moze byt problem
Naposledy upravil/-a Memnon v St 10. Dec, 2014, 01:39, upravené celkom 1 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Mas pravdu, speedfan to umoznuje, ale mne to na ASUS X99-A nevie regulovat ziaden vetrak, takze aj keby, ze to nastavim tak to fungovat nebude.
Práve mi došla Gigabyte G1. Pri mojom staručkom monitore by to s výkonom malo byť viac než uspokojujúce. Ale keď prídem na to, ako sa taktujú tieto nové karty, tak aj to skúsim. Po vizuálnej stránke ale spokojnosť. Karta je to pekná, len neskutočne dlhá. Musel som vyhodiť HDD kôš a HDD mi leží len tak v skrinke.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ináč...vy, čo ste mali dočinenie s crvlikaním/pískaním cievok...
dajme tomu, že máte kartu v nejakej Definke/DeepSilencke
skrinka je pod stolom, zapnete hru a máte tam soundstage a celkovú hlasitosť asi na úrovni https://www.youtube.com/watch?v=vy4iHeGafM8
tak počujete to ? teda popri tom zvuku aj rozoznávate to "cvrlikanie/pískanie"?
lebo dal som si svoju starú GTX275 a tá zaujímavé práve pri ME2 tak píska a cvrliká, že to počujem aj popri hraní a dosť to lezie na nervy
dajme tomu, že máte kartu v nejakej Definke/DeepSilencke
skrinka je pod stolom, zapnete hru a máte tam soundstage a celkovú hlasitosť asi na úrovni https://www.youtube.com/watch?v=vy4iHeGafM8
tak počujete to ? teda popri tom zvuku aj rozoznávate to "cvrlikanie/pískanie"?
lebo dal som si svoju starú GTX275 a tá zaujímavé práve pri ME2 tak píska a cvrliká, že to počujem aj popri hraní a dosť to lezie na nervy
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to záleží od cvrlikania
a to je individuálna záležitosť a takisto aj záleží ako moc to vadí niekomu osobne
mne ked pískala 280GTX tak som bol na prášky
ono ak ti ide PC a necítiš sa vo svojej koži a vypneš ho tak sa ti ulaví tak ti tam takmer isto niečo píska alebo brumí
niečo také som riešil u kamoša, ked som tam bol a išlo PC skoro ma trafil šlak vždy
nakoniec to robil vetroň na GK ked išiel okolo 1200ot ani pod a ani nad to už nerobil , cca 200 stačilo zmeniť
sú proste veci medzi kremíkom a nebom
a to je individuálna záležitosť a takisto aj záleží ako moc to vadí niekomu osobne
mne ked pískala 280GTX tak som bol na prášky
ono ak ti ide PC a necítiš sa vo svojej koži a vypneš ho tak sa ti ulaví tak ti tam takmer isto niečo píska alebo brumí
niečo také som riešil u kamoša, ked som tam bol a išlo PC skoro ma trafil šlak vždy
nakoniec to robil vetroň na GK ked išiel okolo 1200ot ani pod a ani nad to už nerobil , cca 200 stačilo zmeniť
sú proste veci medzi kremíkom a nebom
Ked ti to robi iba pri ME2, tak riesenie je celkom jednoduche...proste to nehraj a zahraj si nieco lepsie
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
len som chcel vedieť, v akej miere je to pri 970tke, ak je to "horší kúsok", nech vedieť, čo by som mal čakať v tom horšom prípade, ak ju nakoniec budem kupovať
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305