Alza.sk
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Alza.sk
To je sice pekne, ale taky tovar ako "novy" by nemali predavat.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
lenže to robiť nemôžu, nie v tomto svete, kde ide o paniaze
úprimne, kto vrátený v rámci 7 dní tovar nedá späť do ponuky, akoby sa nič nedialo ? a predajcovia nemajú zdroje na toľko nových kusov a ani kontrolovanie každého vráteného, či je zabalený pekne
ak by existovalo niečo ako prebal, že u dodávateľa im to prebalia do novej krabice, tak by sa nikto nesťažoval
a aby sme mali jasno, sám nenávidím, ak si niečo objednám a vidím, že do toho už niekto šmatral...väčšinou to hneď vrátim na predajni a nebavím sa
úprimne, kto vrátený v rámci 7 dní tovar nedá späť do ponuky, akoby sa nič nedialo ? a predajcovia nemajú zdroje na toľko nových kusov a ani kontrolovanie každého vráteného, či je zabalený pekne
ak by existovalo niečo ako prebal, že u dodávateľa im to prebalia do novej krabice, tak by sa nikto nesťažoval
a aby sme mali jasno, sám nenávidím, ak si niečo objednám a vidím, že do toho už niekto šmatral...väčšinou to hneď vrátim na predajni a nebavím sa
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
no mohly by si to aspon kontrolovat ci je to funkcne. mne takto dodali dosku ktora mala zo3 vypalene kondenzatory a par dalsich trochu ocmudenych. teestovat som to nemal nerv a isla rovno spat ale je to bordel riadny . Kebyze si ju nepozriem a rovno nahodim a odpali procak s ramkou napriklad tak neviem ako zreklamujem veru. Alza nevrevrmore.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To nahneva. Ale mne sa nieco taketo stalo v Malle, Nay i Datarte. Vzdy preto pozeram dopodrobna balenie a ked nieco nie je v poriadku, ihned vraciam (4x som zatial po prvotnej skusenosti takto vracal).
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Nieje problem niekde inde, ked takto predavaju pouzity tovar?
Myslim tym to, ze maju vela tovaru ktory je oznaceny ako rozbaleny, pouzity a pod.
Keby chceli odrbavat, nemali by take vobec, ci?
Samozrejme, treba proti nim ist tym, ze ked clovek uvidi ze tovar nema plombu, ihned vratit a povedat to nieje nove. Lenze stale sa najde niekto, kto to vezme...
Btw. ja dokazem vacsinu tovaru otvorit tak, ze to nikto nezisti. Samozrejme, ak je to nieco s plombou, ktora ma logo vyrobcu ktore ostane na krabici to nie, ale vacsina tych pasok sa opatrne da dat v pohode dole, a nikto nezisti ze to bolo otvorene... Ti ludia sa s tym ani neparu, a ani alza. Uz ked to chce predavat ako nove, tak by to mali aspon prepaskovat, a preskusat. Ale zjavne ser... na to.
Ale to sme znova na zaciatku, lebo taky tovar uz nieje novy.. A osobne - polozky rozbalene, pouzite ani neotvaram. Ta zlava je smiesna.
Myslim tym to, ze maju vela tovaru ktory je oznaceny ako rozbaleny, pouzity a pod.
Keby chceli odrbavat, nemali by take vobec, ci?
Samozrejme, treba proti nim ist tym, ze ked clovek uvidi ze tovar nema plombu, ihned vratit a povedat to nieje nove. Lenze stale sa najde niekto, kto to vezme...
Btw. ja dokazem vacsinu tovaru otvorit tak, ze to nikto nezisti. Samozrejme, ak je to nieco s plombou, ktora ma logo vyrobcu ktore ostane na krabici to nie, ale vacsina tych pasok sa opatrne da dat v pohode dole, a nikto nezisti ze to bolo otvorene... Ti ludia sa s tym ani neparu, a ani alza. Uz ked to chce predavat ako nove, tak by to mali aspon prepaskovat, a preskusat. Ale zjavne ser... na to.
Ale to sme znova na zaciatku, lebo taky tovar uz nieje novy.. A osobne - polozky rozbalene, pouzite ani neotvaram. Ta zlava je smiesna.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
veru, za 0.5% zlavu si nebudem brat nieco co uz bolo otvarane a boh vie co s tym bolo robene...
Steam: michalsveto
- icefire
- Pokročilý používateľ
Dnes som dosiel reklamovat externy disk (proste dnes zomrel, resp. trvalo hodinu nanho dat jeden JPG) a cuduj sa svetu ani ho pracovnik neodskusal, reku dame vam taky isty, novy. A hned behom 2 minut som mal novy disk. Uzasne nieco
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ano, reklamacie su vacsinou v pohode. Ja so minule u nich reklamoval USB klucik co zomrel druhykrat, tak mi priamo ponukli ze bud vymena za iny kus (na druhy den) alebo dobropis (okamzite) .
- Bobo99
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Sep, 2013, 18:11
Chalani reklamoval som grafiku, podla toho čo je napisane na Alze rma je uznana, ze vraj posielaju novu na pobočku, mam pravo ju vratit a dostat dobropis na plnu sumu? Ci sa mozem len uspokojit s tou poslanuou?
MB: Msi B150m MortarCPU: Intel i5-6500 + Noctua Nh-D14 VGA: Gigabyte GTX1070 RAM: Crucial 16Gb DDR4 HDD: WD 1,5TB Green, WD 3TB Red SSD: Samsung 840 PRO 256GB Sound: Creative Sound Blaster Zx PSU : Seasonic P1000 CASE: Fractal Design Define Mini + Noctua Fans OS: Win 10 Pro x64
Periférie: IPS LG 23MA53, A4Tech V7MA, Razer Blackwidow
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no Ty musis vediet, co si dal do ziadosti pri zadavani reklamacie (alebo sa pozri na kopiu, co mas u seba)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
NIe je náhodou dobropis / vrátenie peňazí vtedy, ak má 3x tú istú závadu, poprípadne na dobre predajcu ? Alebo si človek môže vybrať, čo chce ? ( pýtam sa, lebo nemám v tom jasno )
Bobo99 opýtaj sa či nieje možné dobropis a uvidíš ako dopadneš...
- Bobo99
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Sep, 2013, 18:11
Tak podla kopie som žiadal opravu, dopropis. Ale technikovy som vravel že by som chcel len dobropis, čiže dostanem asi novu a skončil som.
MB: Msi B150m MortarCPU: Intel i5-6500 + Noctua Nh-D14 VGA: Gigabyte GTX1070 RAM: Crucial 16Gb DDR4 HDD: WD 1,5TB Green, WD 3TB Red SSD: Samsung 840 PRO 256GB Sound: Creative Sound Blaster Zx PSU : Seasonic P1000 CASE: Fractal Design Define Mini + Noctua Fans OS: Win 10 Pro x64
- icefire
- Pokročilý používateľ
Neviem, co spekulujes. Proste ti dali nahradny tovar (tipujem ze uplne tu istu kartu) v ramci zakonnej lehoty a je to vybavene. Preco by si mal mat narok na dobropis? Z akeho titulu?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ty môžeš odmietnuť nový kus a žiadať peniaze
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305