Klasická téma:"Herné" slúchadlá 65-80€
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Klasická téma:"Herné" slúchadlá 65-80€
Top kktina co som tu kedy cital !
Uz radsej neprispievaj.
Uz radsej neprispievaj.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
male by mi boli, vyskusal som male a som ich nemohol mat ani na hlave bo ma tlacili. Urcite neberem male.xorcos napísal:Zober ozajstnu kvalitku aj kvoli hudbe: http://www.alza.sk/marshall-major-black-d391972.htm zvuk je super a navyse mas pruzinku, ktora chrani kabel pred pripadnym poskodenim ci nebodaj zlomenim
A som povedal, nech maju bud threaded alebo odnimatelny kabel (racej), co hentie nemaju, nebudem kazdy polrok kupovat nove sluchadla za to ze sa len kabel bude trhat.
A nehovorte, ze neni rozdiel medzi 100€ sluchadlami a 60
najlepsie sa radi tak, ze hovorite proti sluchadlam co ste ani nemali na hlave..., ci?
A jak na to tak pozeram - tak tieto vyzeraju "fakt" pohodlne http://www.muziker.sk/studio-podium/nah ... 681-EVO-BK ... hlavne ten vrch - och...
//len tak dalej a dlho tu nebudes. Spojene posty - newmi
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Nuz bohuzial v tomto pripade tie 60e hraju lepsie ako kopec 100e sluchadiel. Ja som mal doma aj superluxy aj takstar pro80 tak viem ako hraju tie cloudy. Ak naozaj nechces tie cloudy tak kludne ber superluxy alebo samsony za tu cenu su super a nebudes zbytocne vyhadzovat prachy.Popripade objednaj z ciny alebo amazonu takstar pro80 -uzatvorene co su vlastne cloudy alebo takstar HI2050- otvorene a mas to najjlepsie v tejto cenovej relacii.coregamer napísal: A som povedal, nech maju bud threaded alebo odnimatelny kabel (racej), co hentie nemaju, nebudem kazdy polrok kupovat nove sluchadla za to ze sa len kabel bude trhat.
A nehovorte, ze neni rozdiel medzi 100€ sluchadlami a 60
najlepsie sa radi tak, ze hovorite proti sluchadlam co ste ani nemali na hlave..., ci?
Ak by ti vyhovoval deleny most, tak by som isiel do kombinacie Superlux HD-668B + za osattne prachy externy sluchadlovy zosilnovac, a budes chrochtat blahom.
O Superuxoch budeme zbytocne vypisovat, to treba dat na usi a popocuvat. Diskutovat o cene je nezmysel...
O Superuxoch budeme zbytocne vypisovat, to treba dat na usi a popocuvat. Diskutovat o cene je nezmysel...
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
No takze, kupil som tie Audio Technica M40X...
Okrem toho, ze su celkom nepohodlne hraju o dost horsie nez tie Razer Megalodony, asi ich vratim do obchodu ... =(
Hraju akokeby s konstantnym basom (tlmenym) - nie je tam pocut vobec ten prechod, je to take "nudne" s tymi audio technika
Neviete teda, nejake lepsie nez tie razer megalodny? Ci mam vratit tie Audio techica m40x a kupit razer megalodony znova?
Takze tie cloudy su lepsie nez M40X a aj Razer Megalodon? Pomoc prosiim...
nechcem to vratit a zas kupovat naspet...
Tie m40x maju strastny stisk pre mna... Som zvyknuty na ten razer totiz... A basy maju uplne naprd tie m40x (edit: este si pocuvnem 1h hudby, zatial vedia byt aj velke tie basy - ALE KONSTANTNE - ziadny naraz, len sa to da nie naraz ale akokeby postupne - neni tam DROP!!!!)
a tlacia ma strasne maju stisk... =( som ja ale idiot ale aspon viem, ze co je to zac.. =( =s
nejaku zvukovku k tomu este prosim hodte, lebo neviem ci je chyba v mojej alebo v tychto sluchadlach... (Ale asi v sluchadlach, kedze v nich vyprodukuje fakt slusny bass, no nepohodlne su mi a ten bass som uz spominal hore aky je-neni drop ani nic...
Okrem toho, ze su celkom nepohodlne hraju o dost horsie nez tie Razer Megalodony, asi ich vratim do obchodu ... =(
Hraju akokeby s konstantnym basom (tlmenym) - nie je tam pocut vobec ten prechod, je to take "nudne" s tymi audio technika
Neviete teda, nejake lepsie nez tie razer megalodny? Ci mam vratit tie Audio techica m40x a kupit razer megalodony znova?
Takze tie cloudy su lepsie nez M40X a aj Razer Megalodon? Pomoc prosiim...
nechcem to vratit a zas kupovat naspet...
Tie m40x maju strastny stisk pre mna... Som zvyknuty na ten razer totiz... A basy maju uplne naprd tie m40x (edit: este si pocuvnem 1h hudby, zatial vedia byt aj velke tie basy - ALE KONSTANTNE - ziadny naraz, len sa to da nie naraz ale akokeby postupne - neni tam DROP!!!!)
a tlacia ma strasne maju stisk... =( som ja ale idiot ale aspon viem, ze co je to zac.. =( =s
nejaku zvukovku k tomu este prosim hodte, lebo neviem ci je chyba v mojej alebo v tychto sluchadlach... (Ale asi v sluchadlach, kedze v nich vyprodukuje fakt slusny bass, no nepohodlne su mi a ten bass som uz spominal hore aky je-neni drop ani nic...
tie cloudy su natom asi nejak takto
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 3#p1187331
zvukovku minimalne ASUS Xonar DG ked nieco lepsie tak novinku FiiO E10K zevraj docela fajn, DAC je natom skoro ako ODAC, no natu cenu brutal a este mas ktomu sluchatkac, co viac si môzes priať
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 3#p1187331
zvukovku minimalne ASUS Xonar DG ked nieco lepsie tak novinku FiiO E10K zevraj docela fajn, DAC je natom skoro ako ODAC, no natu cenu brutal a este mas ktomu sluchatkac, co viac si môzes priať
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Objednane, uvidíme co to bude zac, ale urcite to bude lepšie než tie m40x co mi hlavu zvierali ako zverak a divný bass...
bože už viac než týždeň som si mohol užívať nový pc... Furt tu riešim ci tu niečo ide alebo nejde a ak ide tak mam z toho traumu, lebo predtým to na starom pc išlo lepšie... :s
Cize myslite, ze tie hyperx cloud budu aspoň take alebo lepšie než Razer Megalodon? Už sa to tu pýtam snáď po 100 povedzte Please
Lebo tie megalodony su objektívne lepšie než m40x sa mi zdá xD
bože už viac než týždeň som si mohol užívať nový pc... Furt tu riešim ci tu niečo ide alebo nejde a ak ide tak mam z toho traumu, lebo predtým to na starom pc išlo lepšie... :s
Cize myslite, ze tie hyperx cloud budu aspoň take alebo lepšie než Razer Megalodon? Už sa to tu pýtam snáď po 100 povedzte Please
Lebo tie megalodony su objektívne lepšie než m40x sa mi zdá xD
nikto nevie, lebo nikto taku hovadinu nekupil
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Ne, len ty si hluchy . Bud si navykol na tie Razer alebo len preferujes vyyyyrazne prebasovany zvuk. Myslim, ze by si aj nejake HD800 alebo TH900 nazval ako zle.Lebo tie megalodony su objektívne lepšie než m40x sa mi zdá xD
Tak ich mozes dat napr. na zvazok knih aby sa roztiahli - ale ak chces sluchadla so silnym basom, m40x je velmi zla volba. Do tej ceny ma napada jedine Koss Pro DJ100 a Panasonic RP-HTF600E + nejaky mini zosilnovac. Tie sluchadla nie su nic pre audiofila, ale maju siln(ejsie) basyTie m40x maju strastny stisk pre mna.
edit: podla guglu su tie Kingston preznacene Takstar Pro80, ktore vraj patria medzi tie basovejsie. Presne to, co postol v linku Norbi, ocividne som slepy
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Pohodlie je samozrejme na tebe ako zhodnotis, ale nemozu byt tie megalodony lepsie nez m40x. Proste nemozu. To bude tym ako tam carujes s tou zvukovkou(podla tej inej temy). Megalodony ju obchadzaju cez usb. Bud si si tam nieco uplne posahal, alebo mas zdeformovany sluch z tych razerov.
Ak ta tlacia m40x tak ich vrat urcite.
Ak ta tlacia m40x tak ich vrat urcite.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
táto téma
Kúp tie cloud a budeš spokojný.
Prihoď si do košíka 3,5mm jack jack predlžovačku a keď trhneš slúchadlami tak sa ti odpoja. (to je to čo chceš ak dobre chápem)
Najskôr si ale zožeň tú Asus Xonar DG(pozri bazoš) lebo bez nej ti aj tieto cloudy budú hrať biedne.
Tie razery majú integrovaný zosik, preto ti tie ath hrali biedne ináč basy majú ok.
A viac už nevymýšľaj
Kúp tie cloud a budeš spokojný.
Prihoď si do košíka 3,5mm jack jack predlžovačku a keď trhneš slúchadlami tak sa ti odpoja. (to je to čo chceš ak dobre chápem)
Najskôr si ale zožeň tú Asus Xonar DG(pozri bazoš) lebo bez nej ti aj tieto cloudy budú hrať biedne.
Tie razery majú integrovaný zosik, preto ti tie ath hrali biedne ináč basy majú ok.
A viac už nevymýšľaj
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Jack jack predlžovačku majú Cloudy už v balení. Dnes si idem do Alzy po Cloudy aj ja
Mám sto chutí povedať autorovi témy pár teplých slov za jeho natvrdlé správanie ale keďže sú Vianoce nechám to tak... ak sa budú zdať autorovy aj Cloudy nepohodlné nech skúsi nasadiť tie velúrové náušníky. Ja odkedy som mal na hlave Beyerdynamic dt 990, ktoré sú tiež velúrové tak už sa mi žiadne slúchadla nezdali dosť pohodlné.
Mám sto chutí povedať autorovi témy pár teplých slov za jeho natvrdlé správanie ale keďže sú Vianoce nechám to tak... ak sa budú zdať autorovy aj Cloudy nepohodlné nech skúsi nasadiť tie velúrové náušníky. Ja odkedy som mal na hlave Beyerdynamic dt 990, ktoré sú tiež velúrové tak už sa mi žiadne slúchadla nezdali dosť pohodlné.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
Wow tie Cloudy su fakt ze bomby!!!!!! By som povedal ze hraju este lepsie nez tie megalodony !!!!
Fakt ze drahokam! (Bez zvelicovania!!!)
A to zatial skusam prvych par minut bez zvukovky!!!! z predneho audio jacku!!!!
//edit: tak tam je ta zvukovka, ale neviem jak to tomu zvysit bass. Ako?
////edit: celkom lahko to islo, este lepsi bass nez ten megalodon to ma =p
Fakt ze drahokam! (Bez zvelicovania!!!)
A to zatial skusam prvych par minut bez zvukovky!!!! z predneho audio jacku!!!!
//edit: tak tam je ta zvukovka, ale neviem jak to tomu zvysit bass. Ako?
////edit: celkom lahko to islo, este lepsi bass nez ten megalodon to ma =p
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
No konecne si prisiel na to co sme ti vsetci vraveli uz od zaciatku a trvalo to len 2 strany