Uz radsej neprispievaj.
male by mi boli, vyskusal som male a som ich nemohol mat ani na hlave bo ma tlacili. Urcite neberem male.xorcos napísal:Zober ozajstnu kvalitku aj kvoli hudbe: http://www.alza.sk/marshall-major-black-d391972.htm zvuk je super a navyse mas pruzinku, ktora chrani kabel pred pripadnym poskodenim ci nebodaj zlomenim
Nuz bohuzial v tomto pripade tie 60e hraju lepsie ako kopec 100e sluchadiel. Ja som mal doma aj superluxy aj takstar pro80 tak viem ako hraju tie cloudy. Ak naozaj nechces tie cloudy tak kludne ber superluxy alebo samsony za tu cenu su super a nebudes zbytocne vyhadzovat prachy.Popripade objednaj z ciny alebo amazonu takstar pro80 -uzatvorene co su vlastne cloudy alebo takstar HI2050- otvorene a mas to najjlepsie v tejto cenovej relacii.coregamer napísal: A som povedal, nech maju bud threaded alebo odnimatelny kabel (racej), co hentie nemaju, nebudem kazdy polrok kupovat nove sluchadla za to ze sa len kabel bude trhat.
A nehovorte, ze neni rozdiel medzi 100€ sluchadlami a 60
najlepsie sa radi tak, ze hovorite proti sluchadlam co ste ani nemali na hlave..., ci?
Ne, len ty si hluchyLebo tie megalodony su objektívne lepšie než m40x sa mi zdá xD
Tak ich mozes dat napr. na zvazok knih aby sa roztiahli - ale ak chces sluchadla so silnym basom, m40x je velmi zla volba. Do tej ceny ma napada jedine Koss Pro DJ100 a Panasonic RP-HTF600E + nejaky mini zosilnovac. Tie sluchadla nie su nic pre audiofila, ale maju siln(ejsie) basyTie m40x maju strastny stisk pre mna.