World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
No s AMX 12t to moc nepotiahnes. A ked chytis seriu blbych timov, winrate proste ide dole. Tam sa niet moc comu divit.
Ja mam az zvlastne vysoku 64.6% WR po 96 hrach s AMX12t, no hral som ho uz dost davno.
S AMX 13 75 mam podstatne horsiu WR 55% po 131 hrach. Tento tank dostava strasne facky od MM a nie je moc dobre vybaveny na T9 a 10 bitky.
Stav mnohych lahkych tankov je momentalne dost smutny, hlavne teda to AMX 13 75 sa moc neda porovnavat so schopnostami ani LTTB ani M41 Walker OPdog. Na T8 neviem presne ako to je, tam je drsnejsia konkurencia, ale T49 asi bude vysoko v rebricku.
Taka mala rada ako si neznicit winrate a pod.: Ked to nejde, tak to nejde. Mas proste blbu seriu, nehraj nasilu 1 tank, hraj ine tanky. Caty pomahaju, ale nie vzdy. Hlavne v priade lahkych tankov je trosku problematicke tu catu dobre namixovat.
Nemyslim si, ze WG nieco taketo robi. Bolo by to obtiazne implementovatelne. Je to proste ta nahoda. Priklad s ruletou: To, ze 20x za sebou padla cierna, nic nemeni na pravdepodobnosti, ze tento krat padne cervena. Su to jednoducho nezavisle pokusy. Kazda bitka vo WOT je nezavisly pokus. Priklad s opicami: Ked zoberies dostatocne velky pocet opic a kazda ti da ako vystup nahodny retazec znakov, jedna z nich napise Shakespeara.
Ked hras tanky, v ktorych si nemozes moc dovolit, aby ta trafili (teda tanky bez panciera), podstatne si dvihas narocnost hry. AMX 12t aj STA-1 su presne take tanky. Aj ja mam winrate na niektorych tankoch uplne "odveci". S IS-3 mam 70% po 122 bitkach, a to som s IS-3 myslim nehral ani raz v cate. S Centurion 1 mam 22% po 27 bitkach, to je priklad tanku, ktory je stock takmer nehratelny.
Ja mam az zvlastne vysoku 64.6% WR po 96 hrach s AMX12t, no hral som ho uz dost davno.
S AMX 13 75 mam podstatne horsiu WR 55% po 131 hrach. Tento tank dostava strasne facky od MM a nie je moc dobre vybaveny na T9 a 10 bitky.
Stav mnohych lahkych tankov je momentalne dost smutny, hlavne teda to AMX 13 75 sa moc neda porovnavat so schopnostami ani LTTB ani M41 Walker OPdog. Na T8 neviem presne ako to je, tam je drsnejsia konkurencia, ale T49 asi bude vysoko v rebricku.
Taka mala rada ako si neznicit winrate a pod.: Ked to nejde, tak to nejde. Mas proste blbu seriu, nehraj nasilu 1 tank, hraj ine tanky. Caty pomahaju, ale nie vzdy. Hlavne v priade lahkych tankov je trosku problematicke tu catu dobre namixovat.
Nemyslim si, ze WG nieco taketo robi. Bolo by to obtiazne implementovatelne. Je to proste ta nahoda. Priklad s ruletou: To, ze 20x za sebou padla cierna, nic nemeni na pravdepodobnosti, ze tento krat padne cervena. Su to jednoducho nezavisle pokusy. Kazda bitka vo WOT je nezavisly pokus. Priklad s opicami: Ked zoberies dostatocne velky pocet opic a kazda ti da ako vystup nahodny retazec znakov, jedna z nich napise Shakespeara.
Ked hras tanky, v ktorych si nemozes moc dovolit, aby ta trafili (teda tanky bez panciera), podstatne si dvihas narocnost hry. AMX 12t aj STA-1 su presne take tanky. Aj ja mam winrate na niektorych tankoch uplne "odveci". S IS-3 mam 70% po 122 bitkach, a to som s IS-3 myslim nehral ani raz v cate. S Centurion 1 mam 22% po 27 bitkach, to je priklad tanku, ktory je stock takmer nehratelny.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
No konečne, tie killy fakt trvali večnosť...
Teraz čo mám 3 dni premka by som mohol robiť rusákov s KV-5 ale nejak sa mi do toho tanku už nechce. Kľúdne by som ho vymenil za E25 Vidím to na striedačku IS-7 a 261.
Teraz čo mám 3 dni premka by som mohol robiť rusákov s KV-5 ale nejak sa mi do toho tanku už nechce. Kľúdne by som ho vymenil za E25 Vidím to na striedačku IS-7 a 261.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
je medzi vami niekto na nočné čety? od 01:30 - 03:30 cca ak hoďte mi nick a v noci pozvem dám adresu Klanového TS.
No ty kokos konečne ... na 4. pokus vyhra!
A davam do pozornosti tie prehry na na pravo... Dnes je to hruza celkovo. Debilne akcie - debilne hry....
A davam do pozornosti tie prehry na na pravo... Dnes je to hruza celkovo. Debilne akcie - debilne hry....
Akurat som si nazbieral goldiky na e25a cakam na akciu 24.12. a pozrite co ty vy.ebanci vymysleli. Asi ma roz.ebe.
http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-brows ... wal-sales/
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
hej hej to som si vsimol. mna skor fascinuje ze dnes z 15 hier 4 vyhry... a to som furt top. prost eje krasne ked T8 medko hadze all time k T10, a stockovu WZ 111 1-4 k cervenym retardom. potom to vyzera tak ako vyzera -_- proste trapne WG s tym ich "vyvazenym MM" -_-
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Mne sa dnes tiež napodiv osobne darí vykony jak hrom ale čo z toho ked nonstop prehravam...
Mas citat ftrstevo891 napísal:Akurat som si nazbieral goldiky na e25a cakam na akciu 24.12. a pozrite co ty vy.ebanci vymysleli. Asi ma roz.ebe.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak rozbieham jednu zaujímavú zbierku... :roll:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Používateľ
fuuuj artynar
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
A pritom ta AMX 12t nie je az taka zla http://wotreplays.com/site/1435301#self len to stastie na tymy, len to stastie.
WoT/AW - Hadent
kliker ale aj a som sa na to dal už mám moju druhú artinu tier 5 u Angličanov takže nič moc ale desiatka stojí za to a keď chcem plniť indi-vidi misie tak potrebujem delostrelectvo aj TDčka.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
-
- Používateľ
sucastna misia sa najlepsie plni s medkami - velke dpm ale hlavne casta strelba - nevyhnutne na kily. s E100 je pekne ze dam za 800, ale kym reloadnem dakto vyzere...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Ozaj je to tu ako na Wall Of Tears (WoT)
Ja sa pridam vecer
Ja sa pridam vecer