WP Sygic Beta! Hlaste sa tu
Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu
ale čosijak... počkajme na Brosla čo napíše ;-)
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Zatial este nie je k dispozicii snad sa to stihne spustit do konca roka - Zajtra naberiem fresh info a dám vedieť nechceme to uponáhlať aby aj pre nás mala beta nejaký zmysel.
Diki
Diki
ale prd
o 1900 mi prisiel mail s linkom!
kto neveri urobim screen... uz ho mam v mobile
zatial by som skritizoval stahovanie map.. totiz vykliknem co stahovat a uz lagy
.. t.j. chcelo by to nejake potvrdzovanie pre vybrane mapy a nasledne stahovat
o 1900 mi prisiel mail s linkom!
kto neveri urobim screen... uz ho mam v mobile
zatial by som skritizoval stahovanie map.. totiz vykliknem co stahovat a uz lagy

Ok tak je mozne ze uz to spustili to som rad
V praci som bol len do štvrtej.
Cage sam si prd
Uvedomnte si prosím že je to 1. beta ever

Cage sam si prd

Uvedomnte si prosím že je to 1. beta ever

paci sa mi, ze sa da testnut aj HUD
mapy vyzeraju super, sviznost je paradna na 820tke.. este to strelim zrejme na 930, ktoru mam prave k dispozicii
Super!! AK môžem poprosiť hlavne testovať testovať testovať
Veľmi to pomôže vďaka 

multitasking funguje OKAMZITE
(ziaden resume) teda v pripade preskocenia z navigacie na domacu obrazovku
vypnutie a opatovne zapnutie navigacie do 4sec na 820tke
EDIT: na 930tke je porovnatelna rychlost = super optimalizacia
nie je to uplne bez mikrolagov, ale na betu parada

vypnutie a opatovne zapnutie navigacie do 4sec na 820tke
EDIT: na 930tke je porovnatelna rychlost = super optimalizacia
nie je to uplne bez mikrolagov, ale na betu parada
Na 928 bezi svizne, viacmenej nie je co vytknut v tomto smere. V nastaveniach je polozka bez priradeneho textu - settings.section.display.
Dalej v Nastaveniach > Upozornenia a zvuky ... ked otvorim hociktoru polozku z tohoto menu, tak nadpis je na dva riadky a text sa ciastocne prekryva (vid. obrazok)
EDIT: este taka drobnost. Po stiahnuti a nainstalovani HUD sa zostane pri polozke tlacidlo "Nainstalovane". Zmeni sa az ked vyjdem spat do Sygic store a vratim sa spat do polozky HUD.
Dalej v Nastaveniach > Upozornenia a zvuky ... ked otvorim hociktoru polozku z tohoto menu, tak nadpis je na dva riadky a text sa ciastocne prekryva (vid. obrazok)
EDIT: este taka drobnost. Po stiahnuti a nainstalovani HUD sa zostane pri polozke tlacidlo "Nainstalovane". Zmeni sa az ked vyjdem spat do Sygic store a vratim sa spat do polozky HUD.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Super papek diki
Som zvedavý na reálne skúsenosti na cestách - zistené chyby pokojne postujte tu budeme toto vlákno sledovať.
Som zvedavý na reálne skúsenosti na cestách - zistené chyby pokojne postujte tu budeme toto vlákno sledovať.

Dopravne Informacie Europa
instaluje velmi dlho, alebo nefunguje... na oboch phonoch... takze BUG
Nefunkcna hlasova navigacia v inom jazyku ako anglickom. (este preverim)
EDIT: Ok, pomohlo asi 3-4x vybrat slovencinu a asi 2 restarty (uplne vypnutia aplikacie) a jazyk je medzi volbami.
instaluje velmi dlho, alebo nefunguje... na oboch phonoch... takze BUG
Nefunkcna hlasova navigacia v inom jazyku ako anglickom. (este preverim)
EDIT: Ok, pomohlo asi 3-4x vybrat slovencinu a asi 2 restarty (uplne vypnutia aplikacie) a jazyk je medzi volbami.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tiez chybaju preklady ako online vyhladavanie, routeCompute.alternatives a podobne hlasky (ved to je asi aj zbytocne hlasit, je toho vela s chybajucim textom..)
Dopravne informacie nejdu ani mne, mozno by nebolo zle vyhodit hlasku "Pre aktivaciu sa musite prihlasit", lebo 2x som dal activate (mam SK, pise mi activate) a nic .. a na treti po prihlaseni mi to len instaluje
Dopravne informacie nejdu ani mne, mozno by nebolo zle vyhodit hlasku "Pre aktivaciu sa musite prihlasit", lebo 2x som dal activate (mam SK, pise mi activate) a nic .. a na treti po prihlaseni mi to len instaluje
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Mne nic na mail neprislo 

4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Teraz som si bol vyskusat HUD. Chcelo by to moznost rucne nastavit jas, lebo ak to pouziva automatiku telefonu, tak je to cele zle. Za svetla a ked vonku svieti poulicne osvetlenie, tak je jas dobry a je to dobre citatelne na celnom skle. Ak je vsak svetla vonku menej, pripadne ziadne, tak je jas prilis slaby a nie je to moc pouzitelne.
HUD má byť použiteľný len v noci respektíve za šera za určitých okolností. Taktiež to závisí od reflexie tvojho čelného skla atď atď - napr na amoledoch vyzerá HUD podstatne lepšie 
Malo by to byť teda presne naopak ako píšeš, v praxi teda telefón cez čelný ambient senzor reguluje Jas HUD? Správne som tomu pochopil?

Malo by to byť teda presne naopak ako píšeš, v praxi teda telefón cez čelný ambient senzor reguluje Jas HUD? Správne som tomu pochopil?
Na Lumii 928 mám amoled, takze ak je dvihnuty jas, tak to vyzera super. Za denneho svetla som to neskusal, iba som sa vcera vecer previezol po meste.
A jas HUD sa meni podla okoliteho osvetlenia, co by asi nemalo robit.
A jas HUD sa meni podla okoliteho osvetlenia, co by asi nemalo robit.