Aké aplikácie používate na Androide?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
Aké aplikácie používate na Androide?
Ahojte! Aké aplikácie používate na androide a aké máte obľúbené/must have?
Re: Aké aplikácie používate na Androide?
Presunuté.
Sygic, Hopin, Facebook a hry podľa nálady
Sygic, Hopin, Facebook a hry podľa nálady
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
A ďalšie? Antivírus, aplikácie na úpravu foto, pozeranie videí, počúvanie hudby a pod? Ja som si dnes kúpil svoj prvý smartfón s androidom takže zatiaľ o ňom neviem nič.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Su celkom dobre weby ohladne smartphoneov a tam zvyknu bezat serialy typu 10 aplikacii bez ktorych by neprezil . . . vacsinou je to slusny filter na tie najznamejsie a najpouzivanejsie aplikacie, ktore ludia pouzivaju. Pre prvotny prehlad je to podla mna dobry zdroj informacii. Tiez som mal hlavu v smutku, ked som si kupil prvy smartphone. Nie je mozne skusat vsetky appky, clovek potrebuje nejaky filter.
https://www.mojandroid.sk/tag/50-must-h ... aplikacie/
http://dotekomanie.cz/serialy/5-aplikac ... -neprezil/
Ja pouzivam klavesnicku SwiftKey, 500px aplikaciu na znamu komunitu 500px.com, AquaMail na firemnu postu, CamScanner na skenovanie dokumentov a nasledne ukladam na cloud do Evernote, pochopitelne Chrome browser, lebo sa mi tam vsetko synchronizuje, CSFD.cz na info o filmoch, nove trailary, Google Drive, Dropbox, eBay, ES File Explorer na pristup na sietovy disk v ramci domacej siete + uloziska (DropBox, GDrive), vychytavka Event Flow, feedly na RSS, Flickr zas na fotografie, foobar2000 controller na ovladanie prehravania hudby z HTPC na moju hifinu , Gmail, Google+ na Goole+ , Greenify na predlzenie vydrze baterie, Hangouts (aj na SMS), Keep na typicke nakupne zoznamy, KeePassDroid na hesla z KeePass , bombova appka je Link Bubble (setri cas), NiLS na notifikacie na lock screen, ale dufam, ze po upgrade na Lizatko pojde prec, Novinky (ceske noviny), Pocket (na offline citanie), SHMU radar, SHMU Droid, Spotreba.sk na evidenciu tankovania a dalsich veci okolo auta, Sygic, Talon na Twitter, TeamViewer, hodiny Timely (velmi pekne a prijemne melodie na budenie), VSCO Cam, Yatse na ovladanie XBMC na HTPC pre prehravanie filmov + Call a Notification plugin pre Yatse.
Antivirus nemam, ani nehcem IMHO na Android zbytocnost, pokial uzivatel neinstaluje kazdu kravinu a hlavne instaluje z overenych zdrojov.
Snad na predstavu staci
https://www.mojandroid.sk/tag/50-must-h ... aplikacie/
http://dotekomanie.cz/serialy/5-aplikac ... -neprezil/
Ja pouzivam klavesnicku SwiftKey, 500px aplikaciu na znamu komunitu 500px.com, AquaMail na firemnu postu, CamScanner na skenovanie dokumentov a nasledne ukladam na cloud do Evernote, pochopitelne Chrome browser, lebo sa mi tam vsetko synchronizuje, CSFD.cz na info o filmoch, nove trailary, Google Drive, Dropbox, eBay, ES File Explorer na pristup na sietovy disk v ramci domacej siete + uloziska (DropBox, GDrive), vychytavka Event Flow, feedly na RSS, Flickr zas na fotografie, foobar2000 controller na ovladanie prehravania hudby z HTPC na moju hifinu , Gmail, Google+ na Goole+ , Greenify na predlzenie vydrze baterie, Hangouts (aj na SMS), Keep na typicke nakupne zoznamy, KeePassDroid na hesla z KeePass , bombova appka je Link Bubble (setri cas), NiLS na notifikacie na lock screen, ale dufam, ze po upgrade na Lizatko pojde prec, Novinky (ceske noviny), Pocket (na offline citanie), SHMU radar, SHMU Droid, Spotreba.sk na evidenciu tankovania a dalsich veci okolo auta, Sygic, Talon na Twitter, TeamViewer, hodiny Timely (velmi pekne a prijemne melodie na budenie), VSCO Cam, Yatse na ovladanie XBMC na HTPC pre prehravanie filmov + Call a Notification plugin pre Yatse.
Antivirus nemam, ani nehcem IMHO na Android zbytocnost, pokial uzivatel neinstaluje kazdu kravinu a hlavne instaluje z overenych zdrojov.
Snad na predstavu staci
Moje must have:
Clash of Clans (online hra)
ES File Explorer (file explorer)
Framaroot (root mobilu...len ak vieš čo robíš a prečo to robíš )
MX Player (audio/video player)
GPS Test (čo myslíš na čo asi )
Chrome (lebo prvýkrát po 3 rokoch aktívneho používania android telefónov na surfovanie mi zabudovaný prehliadač nevedel dobre zobraziť jednu stránku...)
Spotify (online streaming hudby, obmedzene aj zdarma)
Osvetlenie (zapne zadnú diódu takže slúži ako núdzová baterka )
Ďalšie dobré:
TV Guide TIVIKO - EU (fajný tv program aj s pripomienkami a odkazmi na CSFD a IMDB)
STEAM (dá sa kecať, prezerať store, hlasovať počas výpredajov...)
Meniny a mená (asi netreba vysvetľovať)
MBank (ak máš dotyčnú banku )
Guitar Tuner Free (dobrý soft na naladenie gitary a cvičenie akordov pre začiatočníkov)
AV Controller (iba ak máš Yamaha receiver s LAN portom)
My baby game (praskanie balónov, pre maličké detičky, fyzicky či duševne )
Kids Doodle (maľovanie pre trošku väčšie detičky )
Facebook a Skype som po zmene požadovaných oprávnení odinštaloval/prestal používať
Clash of Clans (online hra)
ES File Explorer (file explorer)
Framaroot (root mobilu...len ak vieš čo robíš a prečo to robíš )
MX Player (audio/video player)
GPS Test (čo myslíš na čo asi )
Chrome (lebo prvýkrát po 3 rokoch aktívneho používania android telefónov na surfovanie mi zabudovaný prehliadač nevedel dobre zobraziť jednu stránku...)
Spotify (online streaming hudby, obmedzene aj zdarma)
Osvetlenie (zapne zadnú diódu takže slúži ako núdzová baterka )
Ďalšie dobré:
TV Guide TIVIKO - EU (fajný tv program aj s pripomienkami a odkazmi na CSFD a IMDB)
STEAM (dá sa kecať, prezerať store, hlasovať počas výpredajov...)
Meniny a mená (asi netreba vysvetľovať)
MBank (ak máš dotyčnú banku )
Guitar Tuner Free (dobrý soft na naladenie gitary a cvičenie akordov pre začiatočníkov)
AV Controller (iba ak máš Yamaha receiver s LAN portom)
My baby game (praskanie balónov, pre maličké detičky, fyzicky či duševne )
Kids Doodle (maľovanie pre trošku väčšie detičky )
Facebook a Skype som po zmene požadovaných oprávnení odinštaloval/prestal používať
Spoiler: ukázať