Ahojte poradili by ste mi nejaký kvalitný zdroj do 500W. Pc je amd 760k asud f2a22 saphire r7 250 ram king 2x4gb...disk wd 250gb
Cena cca 60€
nový zdroj
Re: nový zdroj
Pre tuto zozstavu odporucam Seasonic G-360
Kvalitne prevedenie, slusne "creva", tichy, 80+ gold
Stale bude rezerva, keby aj dokupis lepsiu grafu typu r9 270/280..
Kvalitne prevedenie, slusne "creva", tichy, 80+ gold
Stale bude rezerva, keby aj dokupis lepsiu grafu typu r9 270/280..
Co si myslíš o tomto modeli? Seasonic SS-400ET-T3
Nizsia ucinnost, menej kvalitne kondiky.. Ale zas az taka hroza to nie je.. Ale G rada je skratka spicka..
Inak model SSP-350GT je G-360 OEM, ale nema napajanie grafiky - problem pri buducom upgreade na vykonnejsiu VGA
Tento konkretne mam ja a spokojnost.. ja hry nehram..
Inak model SSP-350GT je G-360 OEM, ale nema napajanie grafiky - problem pri buducom upgreade na vykonnejsiu VGA
Tento konkretne mam ja a spokojnost.. ja hry nehram..
Takze ten g360 nema konektor na napajanie grafiky??? Seasonic S12G-450 tento tie konektory ma?
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
g 360w ma jeden 6pin pre pridavne napajanie menej pažravych kariet a kvalitnejšie vnutro ako ten OEM 350w ...
je to vyborny zdroj , tahal mi pc z podpisu (spotreba vyššia ako u tvojej sučastnej konfiguracie) ,
ten stroj je už sice predany ale ten zdroj to ťaha bez problemov už treti rok ...
do 60e nič lepšie na svoju zostavu nekupiš ...
je to vyborny zdroj , tahal mi pc z podpisu (spotreba vyššia ako u tvojej sučastnej konfiguracie) ,
ten stroj je už sice predany ale ten zdroj to ťaha bez problemov už treti rok ...
do 60e nič lepšie na svoju zostavu nekupiš ...
personal rig:
Spoiler: ukázať
dobre diki tak kupim ten Seasonic G-360