- nie je to tak. Mam tam posadku s 3 perkami (4 mam už na tusím 60%), ale ani zdaleka (a to pritom na T34 mam novu posadku).KV-5 by mala byt o nieco rychlejsia a obratnejsia.
Inak na KV 5 mam 55% VR, proste to dáva pre teba lepšie týmy a ak s nim vieš hrať, dá sa zahrať aj perfektne. Ale ak ťa da do IX tier bitky väčšinou si strateny, trocha pomahaju goldy, samozrejme treba s nimi vedieť strielať alebo radšej vyhladať lahšie obete .
Na rozdiel od toho s T34 sa mne osobne teraz lepšie hrá, to delo je užasné, vyššia pohyblivosť (najmä ak sa potrebuješ otočiť), ale týmy zo dáva úplne že na pizu ale že uplne. Včera som s ním dal 8 hier a len dve vyhry... Vždy som bol v top 5 hráčov, väčšinou ale 1-2... Tak uvidime, posadku som za zlataky dal 100% a už ma 1 perk na 58%, ked budem mat aspon 2 perky hotove ako to bude. Ale teším, zatial ma ten tank napriek nepriaznivym statom baví.
K tomu KV 5, už som to tu dával, ale zadarí sa aj s ním a celkom dosť často, viz obrazok:
a to som na zaver zostal sam proti 5 enemy.
A ešte ma na KV 5 uplne udivuje to delo (ale to asi u všetkych rusakov). Úplne slepé naboje, dlho domieruje, ked to konečne mam domierené tak strela leti uplne mimo, inokedy ani nedomierim vôbec a trafim uplne presne dokonca trafim weakspot taky maly, že z 10 striel by som asi len jeden trafil.... No a samozrejme nie je problem zarabať 70 - 100k za hru (samozrejme premiovom učte). Mám dojem, že T34 zarába aspon zatial menej.