Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Aha, az teraz som si to vsimol. Videl som len velkymi pismenani "Všeobecná diskusia". (vela vianocneho vina...)
- Nech ma admin zmaze...
- Nech ma admin zmaze...
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
zdravim majstri,
nedavno ma z nicoho nic napadol obrubnik pred kauflandom, hajzel jeden. ako to opravim? su na to nejake vyplnovacie fixky alebo co?
nedavno ma z nicoho nic napadol obrubnik pred kauflandom, hajzel jeden. ako to opravim? su na to nejake vyplnovacie fixky alebo co?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Osobne - ak by bolo na výber len z týchto dvoch áut a ich históriu si dokážeš aspoň z časti preveriť (a vyzerá, že vieš) a 4×4 nie je podmienkou, taktiež ako vyšší posed, išiel by som do tej Mazdy.
Nejaké vedecké dôvody na to nemám, asi iba niečo ako sympatia, dojem na oko, že Mazda je lacnejšia (a jedná sa o "umŕtvené" peniaze), že Mazda je nižšia (bude sa to menej kývať) a že Mazda je červená (je fakt kočka )
Mal si na ten obrubník volať policajtov, hajzel jeden!killswitch napísal:...
Ja by som to neriešil. Je to plast, možno sa ti niekedy v budúcnosti ešte také podarí, na parkovisku ti auto otlčú bezohladní okoloparkujúci aj na iných miestach, ako je nejaký plastový nárazník...
Škoda námahy, času, peňazí...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 11:26
Ten naraznik podomacky nijak neopravis a bude to vidiet uz len z toho dovodu ze si to skrabol az do plastu a su to typicke ryhovance. Takze nehat tak alebo trosku farby a spravit "tačap"
- killswitch
- VIP
ok, kaslem na to. konieckoncov mat ryhu na aute je swag
- killswitch
- VIP
nj, dolezitejsie su ledky v osvetleni
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to su riesil by som aj lak, ale v BA to nema moc zmysel, raz za mesiac minimalne nejaky suchanec od milych susedov pribudne...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Nevie niekto co by mohlo sposobovat ten divny zvuk na videu? Jedna sa o 1gen. Focus 1.8 tdci 85kW, po vymene turba. Robi to pokial sa nezohreje motor.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
mechanik si tam zabudol telefón, evidentne mu naň niekto volá
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
posledny cas nejako sa snazim vygooglit ako su na tom posledne EA111 TSI motory so spolahlivostou a narazil som na zaujimave citanie ohladne EA211:
http://www.motor-talk.de/forum/kapitale ... 38354.html
len jeden citat ako ochutnavka:
http://www.motor-talk.de/forum/kapitale ... 38354.html
len jeden citat ako ochutnavka:
Ich arbeite in einem größeren Autohaus der VW-Gruppe. Bei uns ist es das 3. Auto innerhalb 4 Wochen. 2x VW Golf aus 2014, 1x Seat Leon aus 2014. Kilometer 7000, 11000 und 19000. 1 Privatauto und 2 aus Autovermietungen. Es werden immer die Rumpfmotoren ersetzt, da die Kolben mit den Ventilen zusammengestoßen sind. Im aktuellen Fall ist außerdem massiv Öl ausgetreten, vermutlich ein Pleulschaden zusätzlich.
rozvody im v poslednych rokoch idu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Stala sa mi poistna udalost.teda na mojom aute.pri cuvani ma niekto buchol.rozbil mi predny reflektor pravy a naraznik nad kolesom preliaceny dost hlboko...
Otazka znie mam si nahlasit aby mi poistka preplatila servis.alebo sa mi oplati nech daju cash a dat si to sam spravit,ze by ostalo na kavu? Hladal som predne svetlo na nete a nic som nenasiel kolko cca stoji(origos nie nahrady, nie je to xenon)
Audi tt 2007,2.0tfsi..je mi jasne.ze je to strasne individualne ale predsa;) za opytanie nic nedam..dik
Otazka znie mam si nahlasit aby mi poistka preplatila servis.alebo sa mi oplati nech daju cash a dat si to sam spravit,ze by ostalo na kavu? Hladal som predne svetlo na nete a nic som nenasiel kolko cca stoji(origos nie nahrady, nie je to xenon)
Audi tt 2007,2.0tfsi..je mi jasne.ze je to strasne individualne ale predsa;) za opytanie nic nedam..dik