Zdravim,
Hladam kurz nemciny pre mladu a jej kamosku pre uplnych zaciatocnikov v BA.
Viete nieco overene poradit kde sa fakt nieco naucia?
Kurz Nemeckeho jazyka
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Kurz Nemeckeho jazyka
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Kurz Nemeckeho jazyka
keby boli fakt pekne nedajboh s modrymi/zelenymi očiskami a dlhymi blondatymi vlaskami a chceli hlbkove jazykove cvicenia, rozhodne by som sa podujal. Odvoz-dovoz zabezpeceny zadarmo, rovnako aj vyuka. Z nemciny by nic nevedeli ale to je len side effect.
Strielam ostrymi, len co potom ked otehotneju obidve ?
Mam relativne cerstvu referenciu na Frau Mucke z https://www.bratislava.oesterreichinstitut.sk/ ze drahe, demanding ale v poriadku. Neviem ci je to vhodne pre uplnych zaciatocnikov.
Dalsi kamarat si cez bazos dakedy v lete nasiel cicu co ho vyzvrtala za 5eur na hodinu u neho doma, slovenka. Kontakt ani referenciu kvality bohuzial nemam, len hovorim, ale rozhodne sa nestazoval.
Strielam ostrymi, len co potom ked otehotneju obidve ?
Mam relativne cerstvu referenciu na Frau Mucke z https://www.bratislava.oesterreichinstitut.sk/ ze drahe, demanding ale v poriadku. Neviem ci je to vhodne pre uplnych zaciatocnikov.
Dalsi kamarat si cez bazos dakedy v lete nasiel cicu co ho vyzvrtala za 5eur na hodinu u neho doma, slovenka. Kontakt ani referenciu kvality bohuzial nemam, len hovorim, ale rozhodne sa nestazoval.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
kupoval by si sunar a plienky namiesto nicnerobenia pri pc.Strielam ostrymi, len co potom ked otehotneju obidve ?
Dajú sa kupit(zohnat,stiahnut) jazykove cvicenia pre zaciatocnikov,potom uz len chut sa ucit.Je tam vsetko,vratane spravnej vyslovnosti,slova,vety.
Alebo navstevovat jazykovy kurz pre opatrovatelky,za cca 200€ sa da hodne naucit.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
drahy mp3sfenom, vaz slovicka co natukas do klavesnice
pytal som sa na overene, cize ak ma niekto REALNE aktualne skusenosti, googlit viem aj sam
pytal som sa na overene, cize ak ma niekto REALNE aktualne skusenosti, googlit viem aj sam
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hovorim ze mam realnu referenciu na konkretnu Frau, asi 3/4roka staru. A ako vravim, neviem ci je to vhodne pre zaciatocnikov. Ci je este na Slovácku neviem.
PS : ked som spokojny, fakt je odvoz zadarmo. Aj ked vonku mrzne a este je aj na vyber farba dostavníka - biela, cervena, cierna, tmavomodra (tato je najrychlejsia).
edit : len som ta chcel upriamit na moznost vyuky u teba doma za sialene male peniaze, velky komfort pre teba resp. tvoju cicu. Si zober ze na kazdu lekciu minies dve eura cesta tam a naspak len na palive (nehovorim o opotrebeni pneu, brzd atd) a uz vobec nie o nejakom platenom parkovani v centre mesta... nad podobnym systemom som uvazoval aj ja, proste ze ku mne bude nejaka mačička chodit [a stara ma bude mat pod kontrolou] ale nemam na to prioritu. Dofrasa v polovicke januara idem do Munchena...
PS : ked som spokojny, fakt je odvoz zadarmo. Aj ked vonku mrzne a este je aj na vyber farba dostavníka - biela, cervena, cierna, tmavomodra (tato je najrychlejsia).
edit : len som ta chcel upriamit na moznost vyuky u teba doma za sialene male peniaze, velky komfort pre teba resp. tvoju cicu. Si zober ze na kazdu lekciu minies dve eura cesta tam a naspak len na palive (nehovorim o opotrebeni pneu, brzd atd) a uz vobec nie o nejakom platenom parkovani v centre mesta... nad podobnym systemom som uvazoval aj ja, proste ze ku mne bude nejaka mačička chodit [a stara ma bude mat pod kontrolou] ale nemam na to prioritu. Dofrasa v polovicke januara idem do Munchena...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
oesterreich institut na mna to zaposobilo celkom profesionalne a kvalitne - priamo kurz som tam sice neabsolvoval, isiel som len na jazykovu skusku s ktorou bola spojena 2x 4 hodinova priprava ktora bola celkom kvalitna. neviem ci je to platna skusenost pre teba.
Spoiler: ukázať