Kurz Nemeckeho jazyka

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Kurz Nemeckeho jazyka

Príspevok od používateľa Chris »

Zdravim,

Hladam kurz nemciny pre mladu a jej kamosku pre uplnych zaciatocnikov v BA.
Viete nieco overene poradit kde sa fakt nieco naucia?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Kurz Nemeckeho jazyka

Príspevok od používateľa mp3turbo »

keby boli fakt pekne nedajboh s modrymi/zelenymi očiskami a dlhymi blondatymi vlaskami a chceli hlbkove jazykove cvicenia, rozhodne by som sa podujal. Odvoz-dovoz zabezpeceny zadarmo, rovnako aj vyuka. Z nemciny by nic nevedeli ale to je len side effect.

Strielam ostrymi, len co potom ked otehotneju obidve ?

Mam relativne cerstvu referenciu na Frau Mucke z https://www.bratislava.oesterreichinstitut.sk/ ze drahe, demanding ale v poriadku. Neviem ci je to vhodne pre uplnych zaciatocnikov.

Dalsi kamarat si cez bazos dakedy v lete nasiel cicu co ho vyzvrtala za 5eur na hodinu u neho doma, slovenka. Kontakt ani referenciu kvality bohuzial nemam, len hovorim, ale rozhodne sa nestazoval.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05

Príspevok od používateľa pepkopav »

Strielam ostrymi, len co potom ked otehotneju obidve ?
:D kupoval by si sunar a plienky namiesto nicnerobenia pri pc.

Dajú sa kupit(zohnat,stiahnut) jazykove cvicenia pre zaciatocnikov,potom uz len chut sa ucit.Je tam vsetko,vratane spravnej vyslovnosti,slova,vety.
Alebo navstevovat jazykovy kurz pre opatrovatelky,za cca 200€ sa da hodne naucit.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

drahy mp3sfenom, vaz slovicka co natukas do klavesnice :-)

pytal som sa na overene, cize ak ma niekto REALNE aktualne skusenosti, googlit viem aj sam :facepalm:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

hovorim ze mam realnu referenciu na konkretnu Frau, asi 3/4roka staru. A ako vravim, neviem ci je to vhodne pre zaciatocnikov. Ci je este na Slovácku neviem.

PS : ked som spokojny, fakt je odvoz zadarmo. Aj ked vonku mrzne a este je aj na vyber farba dostavníka - biela, cervena, cierna, tmavomodra (tato je najrychlejsia).

edit : len som ta chcel upriamit na moznost vyuky u teba doma za sialene male peniaze, velky komfort pre teba resp. tvoju cicu. Si zober ze na kazdu lekciu minies dve eura cesta tam a naspak len na palive (nehovorim o opotrebeni pneu, brzd atd) a uz vobec nie o nejakom platenom parkovani v centre mesta... nad podobnym systemom som uvazoval aj ja, proste ze ku mne bude nejaka mačička chodit [a stara ma bude mat pod kontrolou] ale nemam na to prioritu. Dofrasa v polovicke januara idem do Munchena...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

oesterreich institut na mna to zaposobilo celkom profesionalne a kvalitne - priamo kurz som tam sice neabsolvoval, isiel som len na jazykovu skusku s ktorou bola spojena 2x 4 hodinova priprava ktora bola celkom kvalitna. neviem ci je to platna skusenost pre teba.
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)

Návrat na "Debata o všetkom"