Chybný pixel na z1 compact
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
Chybný pixel na z1 compact
Ahojte, vie niekto ako je to s reklamáciou v prípade, že mám chybný pixel na mobile z1 compact od Sony? Chybný pixel je striebornej farby a je ho vidno stále na zapnutej aj na vypnutej obrazovke. Uznáva Sony v takomto prípade reklamáciu resp. vymenia mi kus za kus?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2008, 17:14
Re: Chybný pixel na z1 compact
podla nemenovanej spolocnosti co sa prednedavnom premenovala na inu a veselo dalej servisuje telefony v Bratislave a robi aj zarucne opravy Sony telefonov, zamietnu aj to, ze vobec existuju a reklamovany telefon bol u nich na servise. Reklamoval som tam Z1 compact, neustale sa resetovala sama od seba, zamietli to s dovodom ze telefon nebol pravidelne cez PC aktualizovany. Vacsiu pi*ovinu som v zivote necital. Hlavne ze po navrate zo servisu sa resetoval veselo dalej. Nesklamali
Drzim palce ale pochybujem ze ti to prejde, za pokus to stoji, hlavne si skus dopredu zistit na podpore sony ci sa na to vztahuje zaruka. O tom ci ti vymenia kus za kus vazne pochybujem, budes rad ke ti vymenia LCDcko.
Drzim palce ale pochybujem ze ti to prejde, za pokus to stoji, hlavne si skus dopredu zistit na podpore sony ci sa na to vztahuje zaruka. O tom ci ti vymenia kus za kus vazne pochybujem, budes rad ke ti vymenia LCDcko.
PC> Asus X99-E WS, 5960x@4.7, 32GB/2400, 2xTitanX, Corsair ax1500i