Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Zdravím,
Nedávno prišla aktualizácia Denim a mám pocit, že odvtedy rýchlejšie odchádza batéria. Aj keď vypnem všetky aplikácie, stále mi ukazuje 15 aj 20 %/hod. Niekto iný s podobným problémom?
Nedávno prišla aktualizácia Denim a mám pocit, že odvtedy rýchlejšie odchádza batéria. Aj keď vypnem všetky aplikácie, stále mi ukazuje 15 aj 20 %/hod. Niekto iný s podobným problémom?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Hoj, chcem sa spýtať používateľov WP (keďže nemám osobné skúsenosti s WP a nechce sa mi to googliť):
1) Ako sa dá zredukovať menu ? (dá sa tam napr nechať len: Hovory, sms, galeria, foťak, mapy, store . Tj ostatné vyhodiť/vymazať ?)
2) Veľkosť ikoniek v menu je nejako limitovaná ? alebo sa dajú natiahnuť ľubovoľne ? napr. na celý riadok ?
Dik
1) Ako sa dá zredukovať menu ? (dá sa tam napr nechať len: Hovory, sms, galeria, foťak, mapy, store . Tj ostatné vyhodiť/vymazať ?)
2) Veľkosť ikoniek v menu je nejako limitovaná ? alebo sa dajú natiahnuť ľubovoľne ? napr. na celý riadok ?
Dik
Naposledy upravil/-a Xeigen v Ut 30. Dec, 2014, 00:49, upravené celkom 1 krát.
ak myslis tu domacu obrazovku s livetiles (ikonky)
tak obe ano ...
tak obe ano ...
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
obavam sa ze on mysli zoznam programov a tam to je nula bodov ..ale tak mojmu ocovi som dal velke tiles na celu sirku, pocet tak aby to bolo vsetko vidno na jednej obrazovke bez scrollovania a nema problem
No proste tú prochu ktorú vidíš po odblokovaní. Presne o to mi ide ako píše lepermessiah, prispôsobiť to osobe postaršieho veku aby to mala maximálne zjednodušené ( a dosť by mal potešilo, keby si to odfotil jak to vyzerá, bude sa mi lepšie prezentovať )
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Na plochu das co chceš,natiahnes to ak chceš..zmazes odtiaľ co chceš.
Keďže to bude pre staršieho,isto bude hlavne volať,tak vedz že sa tam dajú pripnut aj jednotlivé kontakty..cize bude volať dvoma ťuknutiami a na dlazdici uvidí napr sms,alebo zmeskany hovor od daného kontaktu..
Keďže to bude pre staršieho,isto bude hlavne volať,tak vedz že sa tam dajú pripnut aj jednotlivé kontakty..cize bude volať dvoma ťuknutiami a na dlazdici uvidí napr sms,alebo zmeskany hovor od daného kontaktu..
Nema niekto info, kedy dorazi lumia 535 na svk? Nejak sa jej nechce.
naskladnenie sa ocakava zaciatkom januara
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
je nejaky sposob/skratka ako spustit rovno front cameru? tile na start screene by bol ok, len asi na to treba nejaku appku.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Lumia Selfie sa spusta automaticky s prednou kamerou
naj. appka na meranie prevolanych minut a poslanych sms?
lumia 535.
lumia 535.