Posielanie baliku
Posielanie baliku
Zdravim, chcel by som sa prosim opytat ohladom posielania baliku, chcem poslat na dobierku svoju grafiku, zabalil som ju do krabice od dosky a obalil papierom, myslite ze to postaci alebo to mam pre istotu nejak vystuzit? Sorry ze sa pytam take trivialne otazky ale mam este jednu, ten klasicky biely papier na baliky mi na krabicu daju automaticky, alebo si ho musim zaobstarat inde, ja viem ze su to blbiny ale na googli som to nenasiel a nemam s tym skusenosti a nerad by som aby mu dosla karta s ohnutym plosakom alebo co. Dakujem.
Re: Posielanie baliku
Baliaci papier si kúpiš v papierníctve alebo hypermarketoch.
Grafiku stačí vystužiť papierom. Ja používam pri podobných predmetoch bublinkovú fóliu.
Grafiku stačí vystužiť papierom. Ja používam pri podobných predmetoch bublinkovú fóliu.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Dakujem za odpoved, takze mi ho na poste nedaju, ano? Skor sa bojim prehnutia alebo preliacenia krabice kvoli predmetom na nej ale to je dobry napad, este raz diky
O pošte nemám informácie ohľadne papiera. Dostaneš sa tam skôr ku krabiciam rôznych veľkostí s predtlačou, obálkam s bublinkovou fóliou, neprehľadným sáčkom,
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
mozes si to zabalit ako len chces
ak to ide ako list, musis zobrat tu ich "znackovu" obalku neprehladnu draha jak ....
co sa tyka postovneho, rataj fajnu palku po novom, kedze som to vo ficomediach nezachytil zeby posta zdrazovala
ale zdrazila a fajne, specialne dobierky
otazka je ci kurier uz nebude lepsi, nevravim ale lacnejsi, kedze kvoli kureirom uz vedia o kolko lacnejsie maju ceny nastavit
ak to ide ako list, musis zobrat tu ich "znackovu" obalku neprehladnu draha jak ....
co sa tyka postovneho, rataj fajnu palku po novom, kedze som to vo ficomediach nezachytil zeby posta zdrazovala
ale zdrazila a fajne, specialne dobierky
otazka je ci kurier uz nebude lepsi, nevravim ale lacnejsi, kedze kvoli kureirom uz vedia o kolko lacnejsie maju ceny nastavit
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
kedy zdrazovali?, pozeram, ze dobierka co ma vysla 5.1 je teraz za 5.6
http://cennik.posta.sk/#
Nemusis, posielavam ako listy (normalne krabice, ak nema viac ako 2KG tak sa da ako poisteny list) a nikdy nebol problem, resp. nikdy om ich obalku nekupoval...ak to ide ako list, musis zobrat tu ich "znackovu" obalku neprehladnu draha jak ....
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
viem ale tie babizne to robia ako ktora
same mi neraz povadela nezavisle na sebe, ak zakaznik trva ze chce no co s nim...
neoficialne samozrejme, asi prikaz z vedenia nas zakanik nas pan
* skor to budu ziadat pri veciach do 100g zrejme, tu obalku
same mi neraz povadela nezavisle na sebe, ak zakaznik trva ze chce no co s nim...
neoficialne samozrejme, asi prikaz z vedenia nas zakanik nas pan
* skor to budu ziadat pri veciach do 100g zrejme, tu obalku
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
baliky ktore nemaju aspon 20x15cm jednu stranu sa posielaju ako listy(napr krabicka od procesora, ventilator a podobne)
ak mas obavu ze to tam niekde zmrvia tak posielaj poistene(pripadne aj krehke), zase eura navyse a treba pevny balik a previazany
bublinkova folia pomoze
ak mas obavu ze to tam niekde zmrvia tak posielaj poistene(pripadne aj krehke), zase eura navyse a treba pevny balik a previazany
bublinkova folia pomoze
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ako list, posielam normálne velké grafiky a dosky
http://www.posta.sk/subory/31181/vypoce ... sielok.pdf
http://www.posta.sk/subory/31181/vypoce ... sielok.pdf
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102