Auto do +- 5000

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Auto do +- 5000

Príspevok od používateľa Snake »

zase sa tu hadate o srackach chlapci, a cely vas problem tkvie v tom, ze dojde panko, kupi passata za 40 tisic vo fullke, nabeha na nom za 4 roky stvrt melona, zmrd bazarnik ho kupi, stoci, este vacsi idiot ho za 8000 kupi, a potom place ze mu odisli vstreky a ze musi dat 800 za vstreky. To je problem slovaka, ten si tiez kupi audinu, a potom kuka ze ci niekomu nedrbe za servomotor pytat 600e, nedrbe, tie auta stali 60000 nove podaktore...

To ze dnes mame CR motory a pod. - viem o CRku 3.0 TDI ktore krochka siesty rok, ma najazdenych 350 tisic na povodnych rozvodoch, povodnom DPF s povodnymi vstrekmi, nemoralne co? aj take pripady existuju.

Mne na octavii (starej, TDIVE) lahlo cerpadlo, proste sa posral presuvnik predvstreku, stava sa. Nic nie je vecne, len vy furt tu budete pisat litanie o tom, ake je vsetko nove napikacu, a podobne. Kupte si embecky, noste so sebou silonku a kluc na sviecky, budete kul, ok, ale potom sa nestazujte ze vam zateka do auta...

//edit: a to stymi japoncami, uvidime ako sa majitelom novej Mazdy 6 zatoci hlava ked im lahne lambda za ktoru mazda pyta 620€ VO cena, lebo boli lenivi pouzit tu od Boschu. Zijete v kapitalizme, ak vsetko vydrzi a nebude sa to srat, nebude mat kto predavat, vyrabat opravovat, uvedomte si to, a stavajte sa k veciam tak, lahsie sa vam bude spavat.

a edit 2: presunte sa tak 15 rokov dozadu, ci ste si za 150 000 korun mohli kupit auto (ekvivalent toho co autor pozaduje), mohli ste akurat hovno, a nie auto...natolko sa zmenila doba, huste co? Auto sa pod 10 tisic nekupuje, pod 10 tisic je to vrak, olejnicka, a kasicka...

.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

aaaale auta sa pod 10k kupuju, drtiva vacsina na Slovensku obchodovanych aut je pod 10k.

Holt nema kazdy na nove A8L alebo ma ? Vies zase je to len tvoj pohlad na svet a ty ho mas pokazeny extremne nadmernym mnozstvom penazi o ktorych sa 99.99% naroda ani nesnivalo, niezeby ich este drzali v ruke.

Naozaj nepoznas nikoho, ziadny objektivny realny pripad ze auto pod 10k je uplne v poriadku a dlhodobo ? Fakt sa pohybujes len medzi Rezesovcami, Kollarovcami a takouto skupinou ? Ziadnych "normalnych" kamaratov "zo spodiny" nemas co nechodia 4x za zimu na lyzovacku a nekupuju auta lacnejsie ako 50k ?

Takto, auta pozadovaneho rozmeru a cenovky snad boli nacrtnute. Boli poradene konkretne typy, dokonca konkretne inzeraty. Tie vozy nepozname, nevideli sme ich kolkokrat boli zvarane, vyvalane cez budku do pola, ano 5000 je katastroficky malo penazi na poriadnu A8. Holt aj taki ludia existuju medzi nami. A prave taki ludia si musia nemoralne husto vyberat aby sa nedostali do technologickej / monetarnej sracky z ktorej niet uniku. Tebe ked sa pokazi automaticke dovieranie kufra za 1800eur, tak si das opravit. To iste dotahovanie soferovych dvierok lebo bez toho sa neda zit. Avsak tych istych 1800eur je pre drtivu VACSINU slovakov nemoralne husto ina paleta.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Používateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

vzhladom na comon rail to mp3turbo vystihol ja sa az tak nevyznam aby som napisal taku fundovanu odpoved. Ale vysoke tlaky, velmi vysoke tlaky a vela kurvitok. Akakolvek necistota v nafte ktoru pusti filter dalej pri tychto tlakoch doslova hobluje trysku z vnutra...

Snake ma tiez trochu pravdu v tom, ze ak si kupujem auto za 40-50tis ( co passat je), tak by ma nemala rozhadzat nejaka vymena vstrekov za 2k... bohuzial ludia to kupuju jazdene za 8k, povedzme, ze s poctivymi 200tis km a ak si auto nechaju aspon dalsich 150tis km, tak ich to bohuzial vo velkej vacsine stretne, spolu aj s turbom atd... a oni to hlupaci kupuju s vidinou usetrenych penazi za naftu.

Tiez si vsimam, ze sa Snake pohybujes v koncernovych vodach, tak mi nehovor, ze nejaky 2.0TDI s vekom do 5 rokov a najazdom do 250tis s prdnutym vstrekom je nejaka rarita....

Atmosfera benzin bude v globale vzdy spolahlivejsi, teda pokial sa z neho nepuci viac ako 100koni na liter lebo aj o ten sa potom treba starat ako o zaletnu manzelku... a samozrejme budu existovat aj vynimky.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"