WP Sygic Beta! Hlaste sa tu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu
nuz, tak budem vynimka zatial
proste ked si zvolim ci uz favorita, historika alebo novy bod, tak pri ukazat trasu mi to padne. ak vyberiem novy bod a hned dam navigovat cez play tlacitko dole, tak mi to spusti navigovanie v pohode

Spoiler: ukázať
ja chcem poukazat na iny problem vyskytujuci sa aj na Androide..
niektore trasy ta nutia ist cez dialnicu a spoplatnene trasy, hoci existuju aj nespoplatnene.. proste vypnes dialnicu a spoplatnene trasy a napriek tomu ta posiela na dialnicu..
niektore trasy ta nutia ist cez dialnicu a spoplatnene trasy, hoci existuju aj nespoplatnene.. proste vypnes dialnicu a spoplatnene trasy a napriek tomu ta posiela na dialnicu..
To je globálna chyba routingu čiže áno o tomto vieme.
DIki
DIki
@lepermessiah - skús vyhladať adresu a neklikaj na bublinu len klikni na play ikonu dolu tak by to malo ísť.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
@Broslo, ved ano, tak som pisal ze to idelepermessiah napísal:nuz, tak budem vynimka zatialproste ked si zvolim ci uz favorita, historika alebo novy bod, tak pri ukazat trasu mi to padne. ak vyberiem novy bod a hned dam navigovat cez play tlacitko dole, tak mi to spusti navigovanie v pohode

Leppermesiah bohužiaľ neni sám. Tiež keď vyberiem z favorites, padne appka. Mám L620. A nedalo by sa nejako preložiť "cancel nativeroute..." Či čo to píše, keď chcem zrušiť trasu.
Nepreložené veci či zle preložené veci si netreba všímať je to beta
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
poslusne hlasim, ze dnes to bolo fixnute (aj s textom dokonca)
Áno práve som zistil že je to už fixnuté
kolegovia včera zamakali 

Po rannej aktualizacii sice Sygic este pri spusteni spadol, ale na druhy krat uz nabehol a chyba vyzera byt odstranena.
Dnes som chcel vybrat bod zaujmu, pumpu. Predtym som si zvolil trasu (z favorites), dal som ukazat trasu a navigovat. Vlavo na displeji sa mi ukazal zvisky tmavy obdlznik s bodmi zaujmu. Tak som tukol, ze skusim dat pumpu. Hodilo ma to na na menu s bodmi zaujmu, ale vsetky POI pod nadpisom asi v sekundovych intervaloch blikaju. Nadpis nie. Ked som dal zrusit trasu a chcel to vyskusat este raz, vobec mi ten POI obdlzik na mape neukazalo. Az po restarte aplikacie a zase to blika...