Nokia 6300
Nokia 6300
Zdravím, mám problém s telefonom Nokia 6300. Občas sa stane, že bateria nie je celkom vybita no telefon sa aj tak nahle vypne, napr. počas hovoru. Po zapojení do nabíjačky ho nezačne nabíjať a svietia modre svetla po boku telefonu. Nabijať ho začne až po niekoľkom pokuse. Neviete čím to môže byť?
Re: Nokia 6300
nj to mi tiež napadlo len reku či to nie je nejaký špecifický problém tohto modelu.
Nesmejte sa na nete som našiel dokonca niečo takéto o tom: http://missmobile.blogspot.sk/2012/06/n ... ution.html
a ten mobil nemám ja osobne 7 rokov, kúpil som ho od chalana ktorý tvrdil, že telefón je v poriadku. Samozrejme týždňovú výdrž som neočakával.
a ten mobil nemám ja osobne 7 rokov, kúpil som ho od chalana ktorý tvrdil, že telefón je v poriadku. Samozrejme týždňovú výdrž som neočakával.
alebo vymením mamu za takú, ktorá nebude vyžadovať klasicky tlačitkový "dumbfon" a kúpim jej nejaký normálny low-end smartfón
- britva
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Odchadza ti koncovy stupen . KUp si baterku,ale mozno ti to nepomoze.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 00:32
Ak nepomoze vymena baterky, este stale su v ponuke tlacitkove telefony. Naco trapit mamu low-end smartfonom?