vcera som mal dobry den, kus som sa naucil na skusku, tak som potom vecer bol so sebou spokojny a nenervoval som sa nad WOT
No keby som sa chcel sustredit na tie zle momenty:
AMX 13 75:
- Na Mines ma rozprasila farty ked som siel na stred. Proste nad mojim tankom videl take tlacitko "delete" a klikol naan.
- Na Stalingrade posledne som dal na pasy WZ-120. Trcalo mu len to koliecko, posledne 3 naboje. Prvy bum bez zamierenia, druhy bum bez zamierenia. Tak treti si pekne 100% zamierim, drb mimo

Ked som videl ysledky po bitke, chytil som sa za hlavu.
- South Coast, v time topky Lowe a T28, co si dali po 0 dmg. Neuhral som to, dostal som sa do bezvycodiskovej situacie. Tu som sa tiez chytal za hlavu.
- Winter Himmelsdorf, najlepsi mozny MM aky som asi mohol mat. Smolne som narazil na Churchilla 7, ktory ma vyfackal (moji ho nejak stihli dat) ale zostalo mi asi 40HP a poskodeny motor...potom zasa bezvychodiskova situacia. Keby som nenarazil na toho Churchilla, tak tu bitku samostatne vyhram lebo som prave siel po 40HP hellcate a 350 HP M6, ktorych by som dal na zasobink. Ta M6 prave na konci nejak statisticky s tym 76mm delom (Raz to proste vyjde) ustrielala nejakeho nasho spomaleneho cloviecika v AMX M4 1945 ci co to je.
- El Halluf konecne vyhra po 3 prehrach v rade (medzi Mines a Stalingradom som hral ine).
- Prokhorovka T57 z timu ma vytlacil z krika a dostal som pecku od E-75. Prezil som ale dlho a potom som sa snazil zachranit artinu od <100HP WZ-120 ci 121 no akurat bol natoceny ku mne predkom a nez sa otocil, zrovna jak som klikal druhy vystrel ma zmazal z mapy OBj. 704.