Vankusiky na sluchatka - spunty
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Vankusiky na sluchatka - spunty
Nazdar.
Mam trochu neobvykly dotaz. Kupil som si MP3 prehravac so spuntami, ale v baleni neboli take tie penove vankusiky. Daju sa niekde zohnat samostatne? Alebo poradte nejaku nahradu, lebo tie spunty nesedia dobre v usiach bez tych vankusikov A kupovat extra spunty sa mi teda nechce.
Mam trochu neobvykly dotaz. Kupil som si MP3 prehravac so spuntami, ale v baleni neboli take tie penove vankusiky. Daju sa niekde zohnat samostatne? Alebo poradte nejaku nahradu, lebo tie spunty nesedia dobre v usiach bez tych vankusikov A kupovat extra spunty sa mi teda nechce.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- port77
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
ale ziadne strihanie videl som to u nas v dakom sell eletkro take tie penove teraz neviem ci neboli nahodou 4ks ale kolko to stalo neviem ale nie viac ako kilo.. takze maju to len treba prejst shopy.
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)
A naco chces tie hubky? Nesedia ti sluchadla v usiach alebo ti su neprijemne?
Lebo ja co som si kupil sluchadla (sony) tak k nim boli aj tie hubky ale keD som to skusal v uchu aj s nimi tak to bolo nejake divne, zdalo sa mi ze sluchadlo drzi v uchu este lepsie bez nich a aj menej tlaci... Ale mozno to vnimas inak.
Lebo ja co som si kupil sluchadla (sony) tak k nim boli aj tie hubky ale keD som to skusal v uchu aj s nimi tak to bolo nejake divne, zdalo sa mi ze sluchadlo drzi v uchu este lepsie bez nich a aj menej tlaci... Ale mozno to vnimas inak.
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Praveze bez tych vankusikov mi sluchatko nesedi v uchu. Ten plast je dost smyklavy a vypadava. Preto tie hubky.
Ale uz som to premyslel:
Pri kazdej MB, VGA byvaju take tie penove podlozky. Z nich som vystrihol kus a spravil home-made vankusiky. A funkciu to splnuje
Ale uz som to premyslel:
Pri kazdej MB, VGA byvaju take tie penove podlozky. Z nich som vystrihol kus a spravil home-made vankusiky. A funkciu to splnuje
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
tie vankusiky su na to, aby chranili "spunt" pred prachom ainymi necistotami, preto sa daju dat lahko dole, maju proste len ochrannu funkciu, ale kazdemu nieco ine vyhovuje
keby si rozmyslal nad kupou spuntov a nevadilo by ti utratit okolo 1000sk, tak jednoznacne ber KossPlug ...tie spunty maju akokeby penovy tunel, ktory si pred vlozenim do ucha stlacis a oni sa prisposobia presne na tvoje ucho...ja som s nimi nadmieru spokojny, odporucam 8)
keby si rozmyslal nad kupou spuntov a nevadilo by ti utratit okolo 1000sk, tak jednoznacne ber KossPlug ...tie spunty maju akokeby penovy tunel, ktory si pred vlozenim do ucha stlacis a oni sa prisposobia presne na tvoje ucho...ja som s nimi nadmieru spokojny, odporucam 8)
AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition // ASUS M4N82 DELUXE // Palit GTX260 (216SP) in SLI // 4GB ADATA dual Extreme // Samsung SpinPoint F3 2x500GB RAID0 // Corsair CMPSU-750HXEU 750W