World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ale cap. prestane len v mode stretnutie.. toto je utok.
Ako chces capovat vlastnu zakladnu?
Ako chces capovat vlastnu zakladnu?
Myslel som si že ked vojdeš do kruhu tak zastavíš capovanie, nie? Aj keď je to útok?
Spoiler: ukázať
No nie.. cap sa zastavi len preto, lebo nemoze ratat body obom tymom sucasne. Tvoja zakladna ti body obsadenia nedava.
ak niekto zabera tvoju zakladnu musis ju ubranit, nie sa tam len postavit.
Cisto prakticky si im prehral bitku.
ak niekto zabera tvoju zakladnu musis ju ubranit, nie sa tam len postavit.
Cisto prakticky si im prehral bitku.
Díki za vysvetlenie, tak to som fakt nevedel. Stále sa mi potvrdzuje že vždy niečo zistím o wot aj keď si myslím že už všetko viem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na to sa musím pozrieť bližšie
ale zaujímavé info
mno dneska je deň ako maľovaný VN skoro 2k a 70% wr
pomaly sa prehupnem cez 50%
o WoT nemôžeš vedieť všetko lebo RNG
ale zaujímavé info
mno dneska je deň ako maľovaný VN skoro 2k a 70% wr
pomaly sa prehupnem cez 50%
o WoT nemôžeš vedieť všetko lebo RNG
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
o WOT sa da vediet vsetko, no je to dost tazke. Ani developeri sami obcas asi nevedia
to som minule hral (zial ma zmazal z mapy JP E-100) no a nepriatel mal v encounter cap na 97. Nastastie do capu vosiel nas obj. 704. Lenze ho obisiel zozadu lajtik. No ci ten blbec nevysiel z capu samozrejme von...
to som minule hral (zial ma zmazal z mapy JP E-100) no a nepriatel mal v encounter cap na 97. Nastastie do capu vosiel nas obj. 704. Lenze ho obisiel zozadu lajtik. No ci ten blbec nevysiel z capu samozrejme von...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak ten Mangled Metal bol hustý, horko ťažko sa nás pozbieralo 7, gameplay typu každých 5 sekúnd trojsekundový 999ms. lag, napokon nás ekila ucapovali
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
myslis, ze ako som to zistil.. prehral som bitkuSpacepen napísal:Díki za vysvetlenie, tak to som fakt nevedel. Stále sa mi potvrdzuje že vždy niečo zistím o wot aj keď si myslím že už všetko viem
- Shairachaz
- Používateľ
Najdite chybu
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ja tam nic zvlastneho nevidim. Ak si myslel tu misiu tak ta funguje aj v cw
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Shairachaz
- Používateľ
No, očividne Hlavne že tam stojí "Bitev v režimu náhodné bitvy"
To je len detail. V podmienkach misie je jasne napisane: Všechny bitvy kromě výcvikových
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
S tymi arty by uz fakt mali nieco robit, dnes som to zapol, ze dam aspon nasobok s E50, kvoli delu a stihol som dat ubohych 900dmg kym ma na ranu nevymazala arty. Uzasna zabava . Napodiv nasa T30 kempiaca na zaklani to od arty neschytala, hmmm.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mozno T30 nebola spotnuta.
Tiez sa mi v E-50 par krat stalo, ze ma zmazala arty. Raz ciastocne kvoli mojej chybe a druhy krat so si myslel ze som na bezpecnom mieste no arty povedala nie
Vcera len 6 hier, ale 5000 WN8 a 83% WR Ale prva bitka ma vytocila, hnusny kliker mi znicil bitku. Pekne som ich tam skolil ale na konci kliker mi to cele skazil. Vid replay http://wotreplays.eu/site/1567178#prokh ... o-tiger_ii
Na misie uz na vsetky potrebujem catu okrem farty.
Tiez sa mi v E-50 par krat stalo, ze ma zmazala arty. Raz ciastocne kvoli mojej chybe a druhy krat so si myslel ze som na bezpecnom mieste no arty povedala nie
Vcera len 6 hier, ale 5000 WN8 a 83% WR Ale prva bitka ma vytocila, hnusny kliker mi znicil bitku. Pekne som ich tam skolil ale na konci kliker mi to cele skazil. Vid replay http://wotreplays.eu/site/1567178#prokh ... o-tiger_ii
Na misie uz na vsetky potrebujem catu okrem farty.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro