pche, to je nic! Ja vcera ledva ledva konecne Bishopa vyexpil, a druhu hru som schytal t6 a Murovanku. Tak daco som nastrielal ale v stocku slabota a prehra + zvykal som si a hladal pozicie vzhladom na kratky dostrel. Ale celu dobu, od zaciatku hry tam jedna AT8 nasa na cely tym pindala ako chora vrana. Tak ked ma zabili som mu napisal, ze co urobil on, okrem toho ze sa vobec nekryl a nechal sa zabit ako debil. Jooooj, jak sa do mna pustil, ze mam l2p, ze si mam kupit normal tank, ze sa mam naucit hrat,....... ten idiot dal 0 dmg!!!! Posledny v tabulke bol. A toho zabili medzi poslednymi, cize cely cas akurat vypisoval a NIC neurobil. Ledva ledva oranzovy. Ale furt hucal aky neschopny tym on chudak schytalpepo30 napísal:No ludia poviem poviem, vam včera to bola bieda, teda najme večer po 19 h... Des a hruza čo za debilov to dokaže hrať...
1 Príklad za všetky: Hram s Cromwelom, teda VI tier bitka a naše dve IS teda VII tier a jediné dve sedmičkové top heavy tanky v bitke a jeden nenastrielal nič a druhy tam mal 9 dmg (asi strielal s HE neviem..) no samozrejme prehra. A takto podobne cely večer...
World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Jurij to je vyborny napad , ten mod sa tusim nepocita do statistik , od dnes budem aj ja hrat ten tetris
WOT- MAGO666
Proste rob v tom "tetrise" čo najviac DAMAGE, a na oplátku budeš mať za malý čas super posádky do 3 národov.
Len škoda, že tých bonusových 25k exp pre posádku sa dá urobiť max. len 5x (celkom za 125 bitiek).
Len škoda, že tých bonusových 25k exp pre posádku sa dá urobiť max. len 5x (celkom za 125 bitiek).
Spoiler: ukázať
Nie je jedno kolko das dmg? staci dat 500 a dostanes tu odmenu 1500xp ... ci?
WOT- MAGO666
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
bod 1 mi je jasny ale asi som ochotny spravit taku obetWaki napísal:Pri tých IM misiách sa oplatí hrať za všetky triedy a to z viacerých dôvodov:
1. Prídeš o ženskú posádku
2. Ak nedokončíš napr SPG v Stug IV tak nebudeš môcť začať SPG pre T28C a teda opäť bod 1.
3. Pre každý ďalší tank budeš musieť splniť poslednú misiu s doplňujúcou úlohou.
si si ale totalne 100% isty bodom 2? (Bod 3 z neho plynie)
"tetris" mod sa mi moc neoplati hrat. V E5 mam 4-skill posadku. Na foch 155 by som musel prejst celu FR TD vetvu. Jedine LTTB by sa dalo.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Tých 500 damage sa Ti ráta iba do tých 25 bitiek (po nich dostaneš tých 25000 crew exp), ale aby si dostal ešte za každú bitku 1500k exp, tak musíš dať 1700 damage pre Arctic Fox (LT), myslím, že asi cca 2500 pre Mamooth (HT) a cca 3500 pre Polar Bear (TD)MAGO666 napísal:Nie je jedno kolko das dmg? staci dat 500 a dostanes tu odmenu 1500xp ... ci?
Dal som si 2 hodinky pauza, teraz ďalšia hra s E25, zase najlepší, dalšia prehra... Debil s RHM - 0 DMG!!!
Dnešna bilancia:
Wins/Battles: 1 (7) (14.3%)
Dnešna bilancia:
Wins/Battles: 1 (7) (14.3%)
Nuz niekomu ani OP stroj ako Rhm. nepomoze k lepsim vysledkom
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
No vidím to tak, že HT-15 dám až s Mausom, ktorý si kúpim po dorobením Winter Mode 250k misií
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tak som sa dozvedel ze tu posadku z winter modu budes moct pouzit iba v E5,FOCHovi a LTTB opravte ma ak sa mylim
WOT- MAGO666
- M1ch4l
- VIP
nie uplne.
Po skonceni winter mode sa posadky automaticky pretrenuju na tie 3 tanky. Ty ich ale mozes potom pretrenovat na iny tank a skilly ti samozrejme zostanu
Po skonceni winter mode sa posadky automaticky pretrenuju na tie 3 tanky. Ty ich ale mozes potom pretrenovat na iny tank a skilly ti samozrejme zostanu
- Shairachaz
- Používateľ
No zrovna čumím, že z mojej 2 skillovej T29 posádky zostal už len jeden maník, ostatní utiekli Achjo, najprv komplet posádka z VKB, a teraz toto. Ale což, už makám na druhom skillu u Mamuta, posádku potom preškolím na T29 a ide sa
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ja som dal HT-15 s IS8Shairachaz napísal:No vidím to tak, že HT-15 dám až s Mausom, ktorý si kúpim po dorobením Winter Mode 250k misií
- M1ch4l
- VIP
tak HT-15 bud spravis na T10 tanku s tym ze das 5000+ damage (daco schytas a nadingas a na tych 8000 dokopy by to malo stacit) alebo aj na inom tieri ale musi ti sadnut MM a musis sa nechat dingat tankami, ktore ta nevedia prestrelit. Idealna je na to asi E-100. Ja som spravil s T110E5.
- Shairachaz
- Používateľ
Cha, hotové s KV-5, 3k nastrieľano, 5,6k oddingáno a ešte mi zostalo aj 500hp. Tak ako niektoré misie (zapáliť tank, spladh dmg 3 tanky naraz atď.) je aj táto veľmi závislá na RNG a šťastí na blbých enemákov čo nevedia kam strieľať.