Chlapci ti to paradne opisali, sam by som to nenapisal lepsie. Neverit nemusis, ked sa nabuduce toto stane, dojdes na kavu? Vyskusas si sam ake to je smykat sa jednym kolesom na asfalte a druhym na ostrovceku z ladu, paradny pocit.Shatterhand napísal:Asi som sa nevyjadril presne - ja síce nebývam na dedine, ale odhŕňač tu došiel až včera, kalamita bola v piatok, z piatka na sobotu sa to celé zmenilo na ľad. Ľad nebol len tam, kde jazdili BMW-čka šmykom a vyrobili koľaje. A celé to tu je ešte v kopci. Toľko k tým kalamitám, mi nechcite tvrdiť že máte na ceste 40 cm hrubý ľad. Potom to možno uverím.
/A vkľude si tie hroty dajte, mne je to fuk, len neverím že to potrebujete.
Pneu s hrotmi
Re: Pneu s hrotmi
.
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
http://autobild.cas.sk/clanok/194333/no ... ymi-hrotmi
Podľa mňa niečo takéto by bolo veľmi vhodnel na trhu aj keď ako tam je napísané náš zákon to nedovoľuje ale who cares
Podľa mňa niečo takéto by bolo veľmi vhodnel na trhu aj keď ako tam je napísané náš zákon to nedovoľuje ale who cares
Working on
na poslednych 2 sluzobkach v norsku som sa vozil na aute s hrotmi - audi quattro.Podla kamarata mu vydrzia tieto pneu a teda hroty 2-3r. Celkovy najazd neviem ale teraz v zime da denne 60km + vikend chata....cize za tyzden minimalne 100km.
Zmena komfortu skoro nulova - velice velice malinko citit tie hroty - nieco na styl: mas kamienok v kolese + slaby zvuk od kolies.
Jazdne vlastnosti v pohode co sa tyka zrychlovania aj prudkeho brzdenia na suchom asfalte.
Zmena komfortu skoro nulova - velice velice malinko citit tie hroty - nieco na styl: mas kamienok v kolese + slaby zvuk od kolies.
Jazdne vlastnosti v pohode co sa tyka zrychlovania aj prudkeho brzdenia na suchom asfalte.
Spoiler: ukázať