World of Tanks (MMO)
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: World of Tanks (MMO)
A myšinka už v garáži Ale chýbajú mi do nej ešte dve ženské aby bola posádka kompletná Inak, zvykne Maus horieť? Či tam má hodiť preventívnu údržbu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Potrebujem pomoc s is7- niektori hovoria, ze uhlovanie zoslabuje armor a nemalo by sa uhlovat, ale ist rovno a vyuzivat pike nose- tak co je pravda?
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
Otvor si Tank Inspector a presvedč sa o tom sám.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
samozrejme, ze je to pravda
pretoze pike nose je symetricky stredom tanku. Cize ked ho nauhlujes, jednu jeho stranu posilnis, ale druhu oslabis.
Kedze slabinou je spodny plat a ten nema takuto vlasnost, mozno ma zmysel sa trochu uhlovat, aby si posilnil spodny plat ale zaroven ten oslabeny vrchny plat zostal nad nejakou hranicou. Je ale otazka, ci take nieco ma vobec zmysel...
pretoze pike nose je symetricky stredom tanku. Cize ked ho nauhlujes, jednu jeho stranu posilnis, ale druhu oslabis.
Kedze slabinou je spodny plat a ten nema takuto vlasnost, mozno ma zmysel sa trochu uhlovat, aby si posilnil spodny plat ale zaroven ten oslabeny vrchny plat zostal nad nejakou hranicou. Je ale otazka, ci take nieco ma vobec zmysel...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Nestál som o primitívne odbitia ale o vlastné skúsenosti takže si také reakcie do budúcna nechajShairachaz napísal:Otvor si Tank Inspector a presvedč sa o tom sám.
- Shairachaz
- Používateľ
Nie je to žiadne primitívne odbitie, ale rada. Krásne si tam môžeš nasimulovať situácie a uistiť sa aké má tvoj tank schopnosti oddingať konkrétne tanky.
Pokiaľ si to chcel slovne, tak ano, tanky so spike-nose armorom sa zväčša neuhlujú, jedine ak máš druhú stranu zakrytú (za prekážkou, vo formácii "šipka" atď.).
Ale v prípade spodného plátu IS-7 uhlovanie nepomôže, je to tam proste papier, tak človek musí furt hľadať nejaké prekázky aby ho schoval.
Pokiaľ si to chcel slovne, tak ano, tanky so spike-nose armorom sa zväčša neuhlujú, jedine ak máš druhú stranu zakrytú (za prekážkou, vo formácii "šipka" atď.).
Ale v prípade spodného plátu IS-7 uhlovanie nepomôže, je to tam proste papier, tak človek musí furt hľadať nejaké prekázky aby ho schoval.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
is7 by sa relatívne nemala moc uhlovať alebo vôbec
samé pod 30% hry
nechápem ako môže WG uvažovať o nerfe TD a v podstate buffe LT
beztak sú už ako ufo len sa zjavia a je po vás
jediná ochrana TD je maskovanie ktoré je kôli ufo spotingu aj tak všelijaké a dohľad takže pokurvili HT ktoré na MT proste nemajú hlavne v T10 a teraz to urobia aj z TD ktoré budú v podstate o ničom alebo sa budú spoliehať na tím ako artiny že ich niekto ochráni lol
už vidím ako krásne sa bude hrať z T28Pro alebo T95
samé pod 30% hry
nechápem ako môže WG uvažovať o nerfe TD a v podstate buffe LT
beztak sú už ako ufo len sa zjavia a je po vás
jediná ochrana TD je maskovanie ktoré je kôli ufo spotingu aj tak všelijaké a dohľad takže pokurvili HT ktoré na MT proste nemajú hlavne v T10 a teraz to urobia aj z TD ktoré budú v podstate o ničom alebo sa budú spoliehať na tím ako artiny že ich niekto ochráni lol
už vidím ako krásne sa bude hrať z T28Pro alebo T95
Podla mojho nazoru je dobre trochu uhlovat is7! Ten spodny plat nieje papier a vie toho oddingat pri spravnom pouzivani dost. Ale zalezi to tiez od situacie a aky tank mas proti sebe. Ale stale treba davat pozor na predne kolecko, je to citlive miesto
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
No podľa mňa je zbytočné ti to vysvetľovať musíš sa to naučiť sám hrať ale pokiaľ si vedel hrať s IS-3 a IS-8 tak ti IS-7 nebude robiť problémy.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
medzi is3 a i7 je sakra rozdiel...predok is3 prestrelis vsade..akurat neprestrelis spodny plat skoro nikdy
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- M1ch4l
- VIP
v skratke: is3 neuhlovat, is8 neuhlovat, is7 uhlovat trosicku
- M1ch4l
- VIP
mozem, ved to som napisal hned po tom ako sme dohrali
- Shairachaz
- Používateľ
To je také, milé Z 400-500 ľudí neposkladáme jeden team na ten zimný klanový turnaj, za to ale máme založené 3 separatne teamy ktoré majú troch, štyroch a piatich členov, takže sa ani jeden z nich nekvalifikuje
Dnes budem musieť zamakať na misiách, 10 misií by som mohol za deň spraviť, nie? Neviem sa dočkať STAčka, t8 medko som naposledy hral tuším T-44ku a to bolo kua kua dávno
Dnes budem musieť zamakať na misiách, 10 misií by som mohol za deň spraviť, nie? Neviem sa dočkať STAčka, t8 medko som naposledy hral tuším T-44ku a to bolo kua kua dávno
aha, tak na fore maju asi posunuty cas
btw vcera ti celkom islo
btw vcera ti celkom islo
WOT- MAGO666