DotA 2
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Re: DotA 2
Až slzy mi tiekli. Aj toto je super
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
LCD Dell U2312HM
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Toto je originál tvojho videa. Aj ten je podarený
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
LCD Dell U2312HM
LCD Dell U2312HM
Dota Asia Championships skoncilo, vela dobrych hier a zaujimava meta... vo finale je vitazom EG, ktore si domov odnesie 1.3miliona dolarov . najvacsia sranda na tom je ze ich nova hviezda SumaiL ma len 15 rokov a je z Pakistanu... sice uz rok byva v US ale aj tak.. priemerna mzda v pakistane je 250 dolarov mesacne. on zarobil 250 000 (minus dan) za dva tyzdne
Ale ta posledna hra ! Storm Spirit - From zero to hero, doslova !
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
jj v piatej minute 4 smrti, v 13 minute bloodstone - najrychlejsi v 6.83 vobec . fakt dobra hra, hlavne pre tych co prehraju linku a hned pisu gg
inak videli ste New Bloom trailer? WInder Wyvern je tu coskoro..
tazko z toho usudit ale mozno to naznacuje aj CM arcanu a AA remodel...
inak videli ste New Bloom trailer? WInder Wyvern je tu coskoro..
tazko z toho usudit ale mozno to naznacuje aj CM arcanu a AA remodel...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Vcera vecer som si motivovany nasiel cas po skoro dvoch tyzdnoch zapnut dotu. dal som si 3 prehry na publicu a siel spat neblamujem team, bol to komplexny fail zlozeny z kooperacie piatich viac menej neschopnych ludi coho som bol sucastou, ale ten pub attitude mi vobec nechybal, dam si zasa pauzu
btw, ten pubertalny storm spirit. znicil...kompletne. nechapal som ako to otocil
btw, ten pubertalny storm spirit. znicil...kompletne. nechapal som ako to otocil
haha ja ked idem solo tak som na konu...
Picknem Gandalfa, a nicim Sauronove oci (wardy) po mape. Kupim si aj ringa aby som bol cool. Potom pozabijam paru skretov po mape a pofeedujem, dokym nesom GANDALF THE WHITE (s agha). Ked hraje aj hobbit tak este predtym ideme zabit Smauga. Nakoniec zautocime na Mordor. Ale niekedy branime Minas Thirith...
ez Lotr
Picknem Gandalfa, a nicim Sauronove oci (wardy) po mape. Kupim si aj ringa aby som bol cool. Potom pozabijam paru skretov po mape a pofeedujem, dokym nesom GANDALF THE WHITE (s agha). Ked hraje aj hobbit tak este predtym ideme zabit Smauga. Nakoniec zautocime na Mordor. Ale niekedy branime Minas Thirith...
ez Lotr
tak je tu day 3: http://www.dota2.com/newbloom/part3
jugg konecne nerfnuty ... axe tiez
.. kazdopadne mne sa posledne dni celkom dari http://snag.gy/pJrX8.jpg .
tryhard mode=enabled(konecne sa dostavam spat z kadial som spadol)
jugg konecne nerfnuty ... axe tiez
.. kazdopadne mne sa posledne dni celkom dari http://snag.gy/pJrX8.jpg .
tryhard mode=enabled(konecne sa dostavam spat z kadial som spadol)
Uz bol novy update? neviem sa dockat novej arcany so psikom... urcite si ju kupim!!!
(robim si srandu mam to v p..., ani keby arcana Gandalf s Frodom bola by som nekupil )
inak minule nam padla osada, ty vole pickol som Gandalfa zeby vedeli kde je sever, potom dajaky (rus asi) pickol meduzu u nas(tak reku hovorim si good bude tanky s moju chakru). Ale tak ked skapal na zaciatku s vypnutym stitom a full manou tak som mal dost. Isiel som ja radsej dolu do Gondoru, bo Rohan uz bol braindead... true story bro
(robim si srandu mam to v p..., ani keby arcana Gandalf s Frodom bola by som nekupil )
inak minule nam padla osada, ty vole pickol som Gandalfa zeby vedeli kde je sever, potom dajaky (rus asi) pickol meduzu u nas(tak reku hovorim si good bude tanky s moju chakru). Ale tak ked skapal na zaciatku s vypnutym stitom a full manou tak som mal dost. Isiel som ja radsej dolu do Gondoru, bo Rohan uz bol braindead... true story bro
tjn ale je to pekne spravene, kebyze hram CM a stoji to max 5e tak to mozno aj kupim - vzhladom na aj tie bonusy k tomu.. ale 24
ale toto pobavilo:
inak day 4 new bloom event: http://www.dota2.com/newbloom/part4
> pre tych co chcu nejake free itemy asi fajn
> ked to chces seriozne vyhravat je to pay to win, lebo na upgrade beasta potrebujes tie bodiky takze
ale toto pobavilo:
inak day 4 new bloom event: http://www.dota2.com/newbloom/part4
> pre tych co chcu nejake free itemy asi fajn
> ked to chces seriozne vyhravat je to pay to win, lebo na upgrade beasta potrebujes tie bodiky takze
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ináč pekne spravili tú vyvernu, včera som proti nej hral, žiaľ sme to prehrali, avšak nie kvôli nej, ale vďaka nášmu inteligentnému antimagovi.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať