eglobalcentral.eu skúsenosti ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
eglobalcentral.eu skúsenosti ?
http://www.eglobalcentral.eu/ má už niekto niečo z tejto stránky ? Je dôveryhodná ? našiel som si tam foťák za dobrú cenu http://www.eglobalcentral.eu/sony-cyber ... a-pal.html viete niekto niečo o tej stránke ?
Spoiler: ukázať
Re: eglobalcentral.eu skúsenosti ?
kupil som tam dva objektivy, jedno telo... dohromady za cca 4.000EUR.
tovar mas do 2 dni doma, posielaju to ako low value, cize neplatis ziadne clo ani dph (deklaruju hodnotu cca 25USD "camera equipment"). otazne je, co sa stane, ked sa znici balik/tovar po ceste, kedze ty platis dopredu kreditnou/debetnou kartou. ale da sa tusim aj paypal. objednaval som 3x, doslo bez najmensieho problemu vzdy do 2 dni, starostlivo zabalene, v 100% stave. cize u mna spokojnost.
pri vyssich objednavkach (mam dojem, ze nad 1000EUR) si overuju totoznost. musis im poslat odfoteny doklad nejaky (OP alebo vodicak) a pri platbe karou aj fotku karty so zamazanym cislom karty.
inak, teraz tam isli ceny dost hore +15-20%, v dosledku nepriazniveho vyvoja kurzu USD/EUR.
tovar mas do 2 dni doma, posielaju to ako low value, cize neplatis ziadne clo ani dph (deklaruju hodnotu cca 25USD "camera equipment"). otazne je, co sa stane, ked sa znici balik/tovar po ceste, kedze ty platis dopredu kreditnou/debetnou kartou. ale da sa tusim aj paypal. objednaval som 3x, doslo bez najmensieho problemu vzdy do 2 dni, starostlivo zabalene, v 100% stave. cize u mna spokojnost.
pri vyssich objednavkach (mam dojem, ze nad 1000EUR) si overuju totoznost. musis im poslat odfoteny doklad nejaky (OP alebo vodicak) a pri platbe karou aj fotku karty so zamazanym cislom karty.
inak, teraz tam isli ceny dost hore +15-20%, v dosledku nepriazniveho vyvoja kurzu USD/EUR.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Ďík moc ten kurz je trvalá zmena alebo radšej trochu počkať ? Ani mi to moc nevadí keďže aj tak s cenou som na tom oveľa lepšie ako na SK/CZ
Spoiler: ukázať
to ti neviem poradit.
EDIT: presunute
EDIT: presunute