migracia mailoveho konta z yahoo - kam a ako?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: migracia mailoveho konta z yahoo - kam a ako?
Keď ti je fuk že info o tvojich bankových veciach budú uložene všade možne po svete tak prosím.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hlavne nechcem aby o mojich bankovych veciach vedela moja zena, ostatni su mi ukradnuty
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak tak... znova niekto trpi paranojou co?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
radi to sam a samozrejme si to mozes aj sam otagovat..predsa nemoze vediet vsetko zaradit
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
S paranojou to nemá nič spoločné, škoda sa o tom baviť.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
-
- Sponzor fóra gold
Tvoj odmietavy postoj ma presviedca o opaku.
Seriozne na zaujima tvoj dovod.
Seriozne na zaujima tvoj dovod.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja som presiel na Outlook kvoli 3 veciam:
1. vzdy som pouzival Live veci ako gallery, messenger, contacts .. uz ked som mal WM6.1 kde som si syncoval vsetko cez Exchange, takze po prechode na Android a nasledne na WP som mal opat vsetko v jednej sluzbe
2. spolupraca WP s Outlook funguje predsalen lepsie ako s Gmailom..ktory je len IMAP pre nas smrtelnikov co nemame radi G
3. vzdy som bol zvyknuty pouzivat klasickeho mail klienta, v praci pouzivam Outlook, doma pouzivam Windows Mail, pripadne Thunderbird a to rozlozenie mi vyhovuje. keby to mal Gmail, tak by som rozmyslal ale jeho konverzacno chaoticky system mne osobne nevyhovuje vobec
..paranoje nemam ale o Gmaili si myslim svoje, je absurdne aby mi vyskakovali reklamy o veciach, ktore som len okrajovo spomenul v konverzacii
1. vzdy som pouzival Live veci ako gallery, messenger, contacts .. uz ked som mal WM6.1 kde som si syncoval vsetko cez Exchange, takze po prechode na Android a nasledne na WP som mal opat vsetko v jednej sluzbe
2. spolupraca WP s Outlook funguje predsalen lepsie ako s Gmailom..ktory je len IMAP pre nas smrtelnikov co nemame radi G
3. vzdy som bol zvyknuty pouzivat klasickeho mail klienta, v praci pouzivam Outlook, doma pouzivam Windows Mail, pripadne Thunderbird a to rozlozenie mi vyhovuje. keby to mal Gmail, tak by som rozmyslal ale jeho konverzacno chaoticky system mne osobne nevyhovuje vobec
..paranoje nemam ale o Gmaili si myslim svoje, je absurdne aby mi vyskakovali reklamy o veciach, ktore som len okrajovo spomenul v konverzacii
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Aby som bol stručný - na súkromné veci a financie gmail proste nie je. Dôvody sú v podmienkach, s ktorými musíš súhlasiť ak to chceš používať, k tomu nie je čo viac povedať.
Suhlasim, gmail nema sukromie.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Shatterhand napísal:Keď ti je fuk že info o tvojich bankových veciach budú uložene všade možne po svete tak prosím.
vtipalek, a povedz mi, ktora normalna banka ti dolezite veci posiela len tak, mailom?Shatterhand napísal:Aby som bol stručný - na súkromné veci a financie gmail proste nie je. Dôvody sú v podmienkach, s ktorými musíš súhlasiť ak to chceš používať, k tomu nie je čo viac povedať.
A sme doma, gmail alebo akykolvek mail provider je v tom nevinne, ked je banka sprosta. Myslis ze outlook nejde hacknut, alebo maju servery na marse? Dobre si pobavil. Keby dakto chcel, vysype ti tuna outlook ucet nasho prezidenta, ak ho tam ma....
Mne chodia este aj take blbosti, ako je vypis z uctu sifrovane do mailu a vsetko dolezite (PIN, zmluvy, a pod) pekne postou do schranky v obalke. Takze ake bankove maily tu riesime?
Aj keby bol google totalne nezabezpeceny, tak maju hackeri minimalne co robit so zaheslovanym PDF a to tiez nieje prdel.
Nehovoriac o tom, ze sa nedostanu k nicomu dolezitemu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Sponzor fóra gold
A ja som stale nazoru, ze som dostatocne nedolezity aby som niekoho extra zaujimal .