Neprichadzaju SMS - telekom
Neprichadzaju SMS - telekom
Od niekoho ano od niekoho nie ... jednoducho som zistil ze mi uz urcity cas nechodia SMS od niektorych (dostal som mail od kolegu ze co je somnou ze mu pise ze sms na moje cislo su nedorucene)
Podobne skusenosti?
Dik
Podobne skusenosti?
Dik
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Neprichadzaju SMS - telekom
nech Ti ten isty posle MMS na skusku, kazdopadne otvorit ticket u uperatora, maju trace logy. inac mne by sa zislo mat moznost takto zablokovat prijimanie sms od konkretneho cisla... a najviac mi chyba moznost presmerovat sms na ine cislo, ako sa daju premerovat hovory (neviem ako inde, s Orange to nejde)
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Kazdy normalny smartphone ma tuto mozno (blokovat hovory/sms pre konkretne cislo). Na Lumii to pouzivam na blokovanie roznych reklamnych blbosti.mirjak napísal:inac mne by sa zislo mat moznost takto zablokovat prijimanie sms od konkretneho cisla...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Radsej zavolat na infolinku a oni to uz posunu na spravnych ludi. Na pobocke som uz taketo veci riesil a oni nemaju pristup k logom, maximalne vidia obmedzenia pre dane cislo. Mne tak vytrvalo tvrdili, ze mam zle nastavene MMS v telefone, potom ze mam zly telefon a az po viacerych staznostiach to posunuli niekomu vyssie a zistili, ze mali nieco chybne v databaze. Potom sa mi cosi podobne zopakovalo s internetom a tusim znova MMS a na infolinke to poriesili behom par dni bez zbytocnych otazok a behaciek.Odar napísal:Chod vynadat sudruhom na pobocku - musia to vidiet v LOGoch
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
S prepacenim im seriem na osobnu navstevu vzdy sa mi tam stalo ze som tam narazil na dakeho idiota co ani nevedel kde pracuje a co robi .... ja na toto nemam proste nervy.
k veci volal som na infolinku zevraj je vsetko v klidku a ze to moze byt sposobene tym ze mi pred 3ma mesiacmi menili SIM - no omylom mi poslali daku staru. Cez vikend skusim novu sim... ja uz nemam na toto slusny komentar fakt
k veci volal som na infolinku zevraj je vsetko v klidku a ze to moze byt sposobene tym ze mi pred 3ma mesiacmi menili SIM - no omylom mi poslali daku staru. Cez vikend skusim novu sim... ja uz nemam na toto slusny komentar fakt
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no vyskusam, Lumiu nemam.. len aby sme mali jasno, naozaj to zablokuje prijatie sms, alebo ju normalne prijme a soft len zabrani naslednemu zobrazeniu? a teda odosielatel dostane report o doruceni? Podobne zas funguje akoze blokovanie prijatych hovorov - fon hovor v podstate prijme a okamzite zrusi, tak volajuci dostane signal, ako ked polozis... mozno to ma Lumia zmaknute lepsie (?)_Mato_ napísal:Kazdy normalny smartphone ma tuto mozno (blokovat hovory/sms pre konkretne cislo). Na Lumii to pouzivam na blokovanie roznych reklamnych blbosti.mirjak napísal:inac mne by sa zislo mat moznost takto zablokovat prijimanie sms od konkretneho cisla...
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Mne osobne neprichádzajú hovory a rovno chodia SMSky, že som bol nedostupný a počas toho mi dakto volal... Samozrejme 3G/LTE mám vypaté, lebo pri O2 zónach pokrytia by som mal po 30min po baterke...
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na lumii ti sms prijme..ale vobec o tom nemusis vediet..preoste si zajkazes aby ti to notifikovala a sms nepoojde do standardnej schranky..bude len v blacklist schranke..o tom ci cloveku pride potvrdenie o doruceni neviemmirjak napísal: no vyskusam, Lumiu nemam.. len aby sme mali jasno, naozaj to zablokuje prijatie sms, alebo ju normalne prijme a soft len zabrani naslednemu zobrazeniu? a teda odosielatel dostane report o doruceni? Podobne zas funguje akoze blokovanie prijatych hovorov - fon hovor v podstate prijme a okamzite zrusi, tak volajuci dostane signal, ako ked polozis... mozno to ma Lumia zmaknute lepsie (?)
pri hovore bude mat volajuci obsadzovaci ton
Este raz téma sa volá Neprichadzaju SMS - telekom
Vďaka
Vďaka
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
podobny problem, udajne vada presmerovania
riesi sa to udajne na vyssej urovni ako su bezne suporty
a ako obycajne ked tam mas idiota co to hore nepostne .....
a idiotov tam maju dost....minimalne 2
riesi sa to udajne na vyssej urovni ako su bezne suporty
a ako obycajne ked tam mas idiota co to hore nepostne .....
a idiotov tam maju dost....minimalne 2
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
ach :/ u mna to zatial poriesili uvidime ako sa to bude spravat dalej. Ako neviem ci daco robili ale uz mi to ako tak funguje i keď neviem či na 100% chodí mi podstatne viac SMS