Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
treba prehodit region aj jazyk na EN, regionalny format mozes mat SK, aby si mal normalny cas aj slovenske nazvy dni v tyzdni.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Vcera vecer mi telefon (L1020) oznamil dostupnost novej aktualizacie. Predpokladam, ze ide o Denim, resp. jej systemovu cast (8.10.14226.359).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
http://www.mp3.sk/microsoft-lumia-532-b ... 66585.html
skvela cena. tesim sa nan.
+ dalsi patch na 535 prichadza
http://winsupersite.com/windows-phone/l ... ssues-soon
skvela cena. tesim sa nan.
+ dalsi patch na 535 prichadza
http://winsupersite.com/windows-phone/l ... ssues-soon
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
máte niekto už 10tku DP? ja sa asi načakám s mojou x8
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to nie je ziadne DP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tu sa velmi o wp nedebatuje,tak nebude vadit,ak ti dam link na forum kde ano..
priamo tema o tom na co sa pytas
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=37858
priamo tema o tom na co sa pytas
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=37858
to co si pustil za hlasku a o com sa tu debatuje o zemiakoch?
Asi myslel to, ze na smartmanii pribudne za den 50 novych prispevkov, zatial co tu ich tolko pribudne za mesiac. Akurat ze prispevky na smartmanii su z velkej casti uplne onicom.
Inak ta desiatka nevyzera zle, len mam pocit, ze sa zameriavaju na vylepsovanie GUI, zatial co by to chcelo aj podotahovat funkcie a niektore aplikacie od MS.
Inak ta desiatka nevyzera zle, len mam pocit, ze sa zameriavaju na vylepsovanie GUI, zatial co by to chcelo aj podotahovat funkcie a niektore aplikacie od MS.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tuším zrazu pôjdu na bazároch na odbyt lumie
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Prečo myslíš?
Ja mám toto fórum rád lebo sa tu fakt mažú lockujú témy o ničom
Osobne ku 10tke - zeby som z toho skákal meter 20 to určite nie, skôr súhlasím s papekom, trocha divný focus developmentu ale tak - snáď vedia čo robia. Momentálne sa na Lumiu nechystám - uvidíme čo prinesie 10tka v praxi vo final - zatiaĺ BB Passport
Ja mám toto fórum rád lebo sa tu fakt mažú lockujú témy o ničom
Osobne ku 10tke - zeby som z toho skákal meter 20 to určite nie, skôr súhlasím s papekom, trocha divný focus developmentu ale tak - snáď vedia čo robia. Momentálne sa na Lumiu nechystám - uvidíme čo prinesie 10tka v praxi vo final - zatiaĺ BB Passport
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Preco divny smer vyvoja? Osobne to vidim ako spravny smer a dava zmysel (vacsie/lepsie prepojenie jednotlivych platforiem - phone + tablet + pc + xbox). Skor som zvedavy, co vsetko z novych veci vo Win 10 bude dostupne aj pre stare telefony (prva generacia WP8).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Pretože sa očividne zamerali na GUI - teda - vlastne nevieme nič len mudrujeme zatiaľ, no WP ma mnoho nedotiahnutých vecí, no GUI k nim fakt nepatrí (IMO)
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ako pre mňa je alfa i omega multiplatformovosť - ak to bude mať 10, tak ide na všatky PC a potom si kúpim aj tablet aj smartfón.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."