CageJ napísal:ta biela fakt vyzera mensia..
keby som si mohol vyhral teraz,tak si beriem SG a Red leather caseStrikeGUNxXx napísal:tak z tohto pohladu som sa nato moc nepozeral
Mne sa mi paci najviac zlata varianta, aaaleee nepaci sa mi to, ze ma prednu caste bielu ! A teda tak mi to pripada, ze ta biela trocha ,,zmensuje,, displej
tym nechcem povedat,ze Silver varianta smartfonu je skareda,je krasna,preto som si ju ja zobral
nPlayer nenormalny prehravac,som s nim maximalne spokojny,staci si precitat co vsetko dokaze.. Ja ho pouzivam na filmy,ktore mam ci uz v mobile alebo cez domacu siet,vsetko ide bez problemov,film dokaze cez FTP prehravat ale aj stiahnut,bez jailbreaku,pohodlnepepo30 napísal:Na toto sa chcem opýtať. Takže ak mam v PC nejaky film či hudbu a tak to jednoducho pretiahnem povedzme do itunes a odtial do iphonu?Treba iTunes ale ide to.. Aj mkv...
Inak pre mna nadovšetko obmedzujuca vlastnoť (a to nie len iphonu) je nemožnosť rozšírenia o microsd kartu... Samozrejme nejaky 64 resp. 128GB model už je ok, ale za 1000€... ) No nič to len tak bokom...
ano,velkost telefonu je aj pre mna nepochopitelna,na druhu stranu,ja viem,ze viac ako 16GB nevyuzijem kedze to nie je moj prvy iPhone,ti ktori chcu filmy v telefone tak rozhodne vybrat vacsiu variantu.