predane pc majitelovi nefunguje
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: predane pc majitelovi nefunguje
Proste, predal som book niekedy v novembri, zenska mi vola, nejde, vravim, nie je problem, poslite pozrieme opravime a urcite dohodneme nejaku prijatelnu cestu pre oboch. O 2 dni nato, v servise mi povedali, ze je zla doska...vravim fajn, uz si to rieste s nimi, alebo plna cena u nas v servise...AMEN
vráťme sa späť k téme,
tak ako písali ostatní, akonáhle mu nefungoval mal ťa okamžite kontaktovať a to že bol s PC u tretej strany je jeho problém ty za to nezodpovedáš, nedal by som mu nič žiadnych 50€ v žiadnom prípade,
tak ako písali ostatní, akonáhle mu nefungoval mal ťa okamžite kontaktovať a to že bol s PC u tretej strany je jeho problém ty za to nezodpovedáš, nedal by som mu nič žiadnych 50€ v žiadnom prípade,
Takze k dnesnemu dnu sa mi neozval. Ja mu chut teraz rozhodne volat nemam. Pockam tyzden, dva a potom mu mozno zo zvedavosti cinknem....
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Načo mu chceš zo zvedavosti volať ? Aby to potom začal znovu riešiť ?
presne, pokial ta on znova nekontaktuje nechal by som to tak - volny priebeh
Spoiler: ukázať
Ok, nebudem nic zistovat. Popravde nemam ani chut. Diky za vyjadrene nazory.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Broslo to som ti ho ja predal vtedy nieBroslowski napísal:xsi69 napísal:Nebude chyba v tom, že ho nechal v aute zmrznúť a potom ho hneď zapojil ?
Napr z príjemných -10°C do príjemnejších 20°C a hneď zapnúť
Presne taktuto inteligentnu vec som spravil s monitorom ktorý som si niesol z NR do TO v aute a vonku bolo asi -5? samozrejme po zapnuti 0 bodov nastastie mi to do sekundy doplo vypol som ho nechal odstat a nasledovne bez problemu
Spoiler: ukázať
Update temy:
Od vtedy sa mi neozval ani nic. Takze asi tak....
Od vtedy sa mi neozval ani nic. Takze asi tak....