Vysoká škola
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: Vysoká škola
sice to uz bude par rokov co som bol prvak, ale naklady na knihy odhadujem ta 20-30e (ano bol som hlupy a nikto mi nepovedal ze mi ch netreba)
to co ti treba aj tak bude v elektronickej podobe niekde
to co ti treba aj tak bude v elektronickej podobe niekde
...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
jj, ja som dal presne 0 eur za knihy, vtedy ešte strašne vo veľkom behalo tuke forum, tak si mal hned pocas skuskoveho aj 4-5 verzie testov zo skušky
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A potom prisiel facebook a skupiny a bolo po informaciach na fore
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
jj bol som tam včera pozrieť po rokoch na forku, a v prvom ročníku 5 tém, wtf
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Tak co vsetko uz bezi cez facebook
otazka do plena, robil tu niekto scio testy?, ak ano tak ako dlho po testoch ste dostali vysledky?
otazka do plena, robil tu niekto scio testy?, ak ano tak ako dlho po testoch ste dostali vysledky?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ja som robil SCIO testy minulý rok. Predbežné výsledky boli myslím tak do týždňa a konečné o niečo dlhšie. To už si tak presne nepamätám.
Spoiler: ukázať
ja som robil pred 2 rokmi, v sobotu sa pisalo a vo stvrtok uz boli predbezne vysledky
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
je tu niekto kto študuje/študoval na TUKE FEI Informatika/Ap. Informatika? Aktuálne študujem v PO na FF Estetika ( nepýtajte sa prečo ) ... problém je ten že nie len že ten odbor ma nebaví, ale je aj dosť náročný (často počúvam že filozofia je titul zadarmo, nuž žiaľ UNIPO si snaží udržať "status" a žmýka nás tam ako nikdy, zo dňa na deň čítať 40+ textové filozofické texty v druhom semestri, texty ktorým nikto nechápe, ktoré sú písané šmatlavou češtinou a nedávajú zmysel... a žiaľ sú to veci na ktoré si dávajú veľký dôraz, nie len že to prečítam a tým to končí... viem že v BB/BA/NR je filozofia lážo plážo, kiež by to bolo aj tu, nikdy som nemal extra problém so školou, dokonca aj priateľka zvažuje odchod, je druháčka, nič nestíha, a to ju na ZŠ a SŠ skoro považovali za génia proste ona si prečíta učivo a napíše všetko na 1tky, nuž ale tu nie... no k veci ) keby škola bola ľahká, respektíve priemerne ťažká a dávala LOGIKU čo absolútne nedáva (meh filozofia) tak ostávam... preto zvažujem prestup na TUKE - Fei... dá sa povedať že som sa narodil za PC a tým nemyslím že som sa non stop iba hral, ale moja počítačová znalosť je na vyššej úrovni ako znalosť mojich rovesníkov... dlhé roky robím aj PC grafiku, strih videa, 3D modelovanie... zabŕdol som aj do programovania, ktoré ma pomerne bavilo, dokázal som sa ho rýchlo naučiť (html, css) no ale kedže som ho nepoužíval tak by som si musel osviežiť pamäť... proste PC mi nie je cudzie... ale tu nastáva problém - matematika a fyzika... tie som videl naposledy v prvých dvoch ročníkoch SŠ - umelecká (to bola tiež slušná chyba, človek si myslel že ide študovať pc grafiku a nakoniec vyštudoval interiérový dizajn :v ) aj to bola na priemernej úrovni... dnes som čítal názory že buď sa FEI sa všetka matika a fyzika preberie od začiatku v prvom semestri, alebo musím ísť na tú školu so znalosťou mat/fyz gymnazistu... neviem sa rozhodnúť
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
mat/fyz je drsna na vyske elektrotechnickeho zamerania - zvlast ked si nemal na strednej. Pokial sa ale zatnes a obetujes tomu nejaky cas, tak nevidim problem... treba si ale uvedomit co chces..
-
- Sponzor fóra gold
preco?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
lebo. A v tomto prípade neplatí, že "lebo" nie je odpoveď.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
-
- Sponzor fóra gold
No to mne uz pride, ze aj tak si ide kazdy svoje, dakto VUT, dakto TUKE, dakto STUBA, a potom pride majster sveta z CVUT
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Žiaľ, tak to ale reálne je - taká je postupka kvality.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
nejdem tu rozoberat TUKE vs STUBA, sam som studoval iba na jednej, takze by to nebolo objektivne (a zas kazdy ma vo zvyku kydat na to svoje) ale nechapem preco tu je kazdy uplne hotovy zo studia v CR?
ked uz mam ist studovat za hranice, preco prave CR a nie nieco ine (DE/skandinavia/UK)?
ked uz mam ist studovat za hranice, preco prave CR a nie nieco ine (DE/skandinavia/UK)?
...