Repreduktory k notebooku

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Lord Anakin
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00

Repreduktory k notebooku

Príspevok od používateľa Lord Anakin »

Hlavne poziadavky :

Cenovy strop : 20e (pri dobrych argumentoch som ochotny este prehodnotit)
Pouzitie : hudba , filmy - ozvucenie izby len , hudba ziadne audiofilske zazitky od toho ani necakam ma to byt v podstate dar a nahradit ozvucenie notebooku

- kedze to ma byt dar pre zenu dam plusove body aj za dizajn, kedze to ma byt aj na pocuvanie hudby tak aby to zas nehralo potichsie ako notebook :D

- asi ziadne napajanie cez usb sa konat nemusi postaci klasika jack a cim dlhsi kabel tym lepsie (popripade to poriesim nejakou predlzovackou dufam ze to zvuk nezabije alebo nejaky problem ze to nebudem vytvarat)

- dam prednost 2,0 asi pred 2,1 kedze v cenovej kategorii to aj tak nebude ziaden zazrak no v podstate Creative Inspire A120 ma vcelku zaujali ... nebudem vymyslat som zvedavy na vase nazory

dakujem za kazdu radu :-)
Bird
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39

Re: Repreduktory k notebooku

Príspevok od používateľa Bird »

Anakin666 napísal:asi ziadne napajanie cez usb sa konat nemusi postaci klasika jack a cim dlhsi kabel tym lepsie (popripade to poriesim nejakou predlzovackou dufam ze to zvuk nezabije alebo nejaky problem ze to nebudem vytvarat)
nejak musia byť tie reproduktory napájane, jack im šťavu nedodá

čo tak červené keď je to pre ženu ? http://www.itsk.sk/lenovo-speaker-m0620 ... 00051.html
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
Lord Anakin
Používateľ
Používateľ

no ved to mi je jasne ze jack im stavu nedoda ale napajanie cez usb odoberie notebooku jeden z portov a pride mi to ze bude proste zavadzat a lepsia varianta tahat dajme tomu jeden audio kabel k notebooku ktory bude dalej od reprakov ako aj este to napajanie do notebooku ktore este v podstate bude odoberat energiu aj baterke to znamena ze si este aj notebook si mozem rovno na napajanie napojit a to mi pride uz ako celkova katastrofa

apropo co sa tyka hlasitosti , da sa dosiahnut nejaka dostatocna hlasitost z reprakov ktore su len napajane cez usb ?

inak farba vcelku v pohode k tym lenovam aj cena super len skoda ze nemaju pobocku v pp cize plus 5eur
Bird
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39

Príspevok od používateľa Bird »

v každom inom obchode stoja 19. takže v podstate to je jedno, či zaplatiš poštu alebo pojdeš pre to http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ovo-m0620/

a nedalo by sa to napajat, cez nejaku USB nabíjačku ? nikdy som to neskušal, no možno by to šlo
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
Lord Anakin
Používateľ
Používateľ

samozrejme cena tam je dobra... stale aj s postovnym sa to oplati viac ako keby som to bral z alzy a pobocky v pp ...

mam nabijacku na telefon v podstate na usb kde sa dava len kabel ... napisal som to ako hotentot ale pochopili sme sa - vcelku zaujimava alternativa k tomu aby mohli byt napojene stale a pripajal sa k notebooku ked sa da na stol len jack len ked som si pozrel rozmery tak tomu nejako neverim ze to dokaze hlasno zahrat s takych malych bedniciek ...

hladam dalej :-)

Návrat na "Nákupná poradňa"