vrciaci subwoofer
vrciaci subwoofer
mam 2.1 sustavu Logitech a ked ju zapnem tak to cele tichucko vrci a znervoznuje ma to, niekde som cital ze staci napajkovat niekde kondenzator (sa mi zda ze nejako priamo na basak reprak) a potom to uz nerobi. ak o tom nieco viete, dajte vediet aky a kam a ci sa nezmeni potom nijako zvuk ?
BoBo aj 35 litrov staci na spickovy subwoofer ktory pojde neskutocne hlboko a aj celkom nahlas (konkretne napr. Peerless XLS12 s Pasivom). Objem zalezi len od reproduktora... Bednicka s 10cm menicom sa vsak za subwoofer povazovat neda, skutocny SUBwoofer by mal mat MINIMaLNE 20cm menic. Inak to je len woofer (v tom lepsom pripade)
experti, radte k teme...
inak dalsie riesenie pre teba mozno ako "hardcore" ale pomohlo by to. Ak tam mas klasicke plechove trafo, tak ti pomoze vymena toho trafa za toroidny trafak. Ten ma omnoho mensie vyzarovanie a je tvrdsi. Ale v kazdom pripade tam do filtracie mrskni este nejaky kondik paralelne k aktualnemu. Najlepsie keby si dal este jeden taky isty. alebo aby tam bolo aspon 5mF
inak dalsie riesenie pre teba mozno ako "hardcore" ale pomohlo by to. Ak tam mas klasicke plechove trafo, tak ti pomoze vymena toho trafa za toroidny trafak. Ten ma omnoho mensie vyzarovanie a je tvrdsi. Ale v kazdom pripade tam do filtracie mrskni este nejaky kondik paralelne k aktualnemu. Najlepsie keby si dal este jeden taky isty. alebo aby tam bolo aspon 5mF
Spoiler: ukázať
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
plny suhlas s tomokocurom ak sa rozhodnes aj pre upgrade trafa + filtracie tak musis zmenit aj chladic....ale ja by som sa skor popozeral ci to nerobi predzosik....a este aj take shity zosiky maju svoj sum,ktory znizis (aj to len o malo) zmenou spatnej vazby,ovsem ak tam nieje neaky autosvab co to ma nastavene napevno