dufam ze spokojnost pretrva

A diky za info o tej sieti cez elektriku.
Ach jaj, kedy uz tento mytus umrieacefredy napísal:Toz s Greenmi je samozrejme este ten problem ze kazdy jeden kus ide na inych otackach teda pre RAID pouzitie krajne zufale a prestavit to nejde.
100 EUR to nie je, skor tak cca 60 - 70. Keby je pravda, ze SSD nedostava dostatocne mnozstvo impulzov, tak by to znamenalo, ze s klasickym HDD bude nabeh systemu rovnako rychly, tak isto spustanie programov. Nehovoriac o tom, ze ak mu bude na pozadi bezat program na stahovanie . . . to, ci mu to za tie peniaze stoji si musi povedat on sam. Ja tvrdim, ze SSD do akehokolvek noveho pocitaca dnes patri. Dalsia vec je hlucnost. Je rozdiel, ci z HDD prehravas 10 GB MKV, kde hlavicky nelietaju, ako splasene a je rozdiel, ked disk lieta po vsetkych (aj systemovych) suboroch. Kazdy mame ine naroky.acefredy napísal:Lebo je 100e za vykon ktory na HTPC nikdy nevyuzije.
.
.
.
SSD ma samozrejme svoje vyuzitie a system by bol rychlejsie ale nebude dostavat dostatocne mnozstvo inputov ani v dostatocnej rychlosti aby to akokolvek chybalo.
No okrem toho ze mam svoje preferencie tak mam aj svoje skusenosti. Normalny desktop je bez SSD somarina, taktiez odmietam aj notebooky bez SSD v dnesnych casoch ale HTPC a server je uplne nieco ine. Vsetko co tu spominas ako nabeh systemu, spustanie aplikacii.... to vsetko sa na HTPC proste nedeje. To je krabicka ktora sa NEVYPINA a bezia na nej nonstop tie iste aplikacie. Cize je tam to SSD takmer uuuplne nanic. Najvacsiu IO zataz mu tam budu robit torrenty a tie i tak na SSD davat nebude kedze nato nema SSD dostatocnu kapacitu, cize opat uplne vedla. Treba si uvedomit ze to nieje pracovna stanica a ma diametralne odlisne vyuzitie.Odar napísal: 100 EUR to nie je, skor tak cca 60 - 70. Keby je pravda, ze SSD nedostava dostatocne mnozstvo impulzov, tak by to znamenalo, ze s klasickym HDD bude nabeh systemu rovnako rychly, tak isto spustanie programov. Nehovoriac o tom, ze ak mu bude na pozadi bezat program na stahovanie . . . to, ci mu to za tie peniaze stoji si musi povedat on sam. Ja tvrdim, ze SSD do akehokolvek noveho pocitaca dnes patri. Dalsia vec je hlucnost. Je rozdiel, ci z HDD prehravas 10 GB MKV, kde hlavicky nelietaju, ako splasene a je rozdiel, ked disk lieta po vsetkych (aj systemovych) suboroch. Kazdy mame ine naroky.